Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit vesz a párjának? ötletek? Nem tudtam még venni, de 25 éves férfiról van szó, ruhán kívül mit vennétek?
Honnan a túróból tudjuk, hogy őt mi érdekli?
Én pl baromira örülnék valami élményvezetéses programnak, lehet a barátod meg hülyét kap attól is, ha a vezetésre kell gondolnia.
Nem ismerjük a hobbijait, ahhoz ha veszel valamit garantált a siker.
Csak feltettem egy teljesen logikus költői kérdést.
Egy barátnak nincs olyan, hogy általános ajándék, mert általános ajándékot üzleti partnernek, felületes ismerősnek veszünk. Férfinak bor, nőnek virág, esetleg vásárlási utalvány(ok), tusfürdőszett, kávé-tea, stb. Ezek az általános ajándékok.
A te társadnak mi nem tudunk kitalálni semmit, bármennyire is szeretnénk, neked kellett volna odafigyelni rá egész évben, és megjegyezni egy-két "jaj, de szeretnék már egy ilyet" tárgyat, és azt most megvenni :)
Praktikus és kikapcsolós ajándékot szoktam adni.
Most a praktikus egy válltáska, bicikli computer marokszerszám és egy termoszbögre lesz, a kikapcsolósat már sajna megtalálta a gonosz xD az egy wisdom magic cube volt.
Praktikusnál csak látod hogy mi jönne jól neki, kikapcsolósnál pedig tényleg bármi lehet, élménytől kezdve a hobbijáig...
3 éve vagyunk együtt, ez alatt ami ajándékfélét adtam az koncertek, escape room, mágnesgolyókból álló kocka, különleges rubik kockák (aliexpress xD), volt egy star wars sakk készlet, egy e könyv olvasó (folyamatosan frissítem neki hol letöltök rá, hol vásárolok) néhány normál könyv (trónok harca gyűrűk ura eragon kötetek, néhány horror) áruhitellel volt egy biciki (ez macerás volt mert a nővérem kötötte diákmunkám van csak mert egyetemista vagyok, így én neki törlesztettem, plusz segítséget kellett kérnem egy barátjától mert nem értek a biciklikhez) volt pár nagyobb országon belüli kirándulásunk hirtelen ennyi jut eszembe
praktikus általában ruhák, óra, késkészlet, szerszámok, fülhallgató, cigitárca, zippo, zseblámpa, egyszer elvittem a telefonját aksicsere szoftver frissítés kameracsere a szokásos (annyira nem tud erre odafigyelni)
Az egyetlen amit nem veszek az a számítógépéhez való cuccok (gamer egér játékok stb, így is kicsit féltékeny vagyok a gépére :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!