Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy takarítónővel?
"Ügyvédként nem, kellemetlen lenne"
Haver a jogi karon nem adnak észt a diplomához? :D Én is diploma előtt állok, egy irodában dolgozom 2-3x annyiért, mint a takarítók, de ha előléptetnének, vagy esetleg felső vezető lennék, akkor is szívesen lennék együtt takarítónővel, ha olyan a személyisége. Hogy a többiek mit szólnának ehhez, azt pont leszarom, amúgy meg senkire nem tartozik a barátnőm munkája, végzettsége. Elég nagy primitívségre vall, hogy "csak azért mert én ügyvéd/igazgató/akármi vagyok (v.ö.: "elértem valamit") ezért nem való mellém akárki", és ezt abban méri az illető, hogy mivel foglalkozik a társa. Főleg diplomásként rejtély, hogy lehetsz ilyen buta.
21#
Én se járnék takarítóval. A kérdező feltett egy kérdést amire válaszokat vár. Elég unalmas életed lehet ha ide jársz kötekedni.
Leírtam a véleményem.
Bocs hogy nem süllyedek le a szintedre.
Attorneys vs. Cleaners 2015.GYIK-Hun.avi
Na, mikor nézzük meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!