Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre mire akart célozni?
Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy amikor felébredt azt,mondta,hogy mintha nem itt aludt volna nalam,hanem otthon ,mert ,hogy nem karoltam.Nekem is van olyan,hogy máshol alszok vagy otthin?2015. dec. 20. 13:43
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nálad is van-e ilyen, ezt neked kell eldöntened.
Arra célzott, hogy öleld már át esténként...
2/11 anonim válasza:
En se tudom. Ezert baratkozok fiukkal.
N
3/11 RRR válasza:
nem érezte a jelenléted
Nekem is van olyan,hogy máshol alszok vagy otthin?
na ezt én nem tudom,de te tudhatnád ,hogy volt-e ilyen:DDDD
4/11 anonim válasza:
Nyugtassatok meg, hogy ezeket a kérdéseket férfiak írják ki, hogy lejárassanak bennünket.
5/11 A kérdező kommentje:
Felnött vagyok,és nem szöke,
2015. dec. 20. 14:27
6/11 A kérdező kommentje:
Felnött nö vagyok ,és nem szöke
2015. dec. 20. 14:28
7/11 anonim válasza:
Én pedig szőke nő vagyok, de okosabb, mint te. Na ez hogy lehet?
8/11 rrrrrreennnnn válasza:
Ez az oldal jobb,mint a "legjobb viccek" könyve...
Hjajj kérdező...
9/11 rrrrrreennnnn válasza:
Azt mondta,hogy amikor felébredt azt,mondta....
Nekem is van olyan,hogy màshol alszok,vagy otthin?
Azta roh@dt....
Huhh.
Hàt biztos van. Mert 2 lehetőség van. Vagy otthin alszol,vagy màshol...
10/11 A kérdező kommentje:
Hát látom szöke válaszolo,hogy te télleg ilyen vagy ,nem is ismersz akkor ,hogy lehetne több eszed,én ilyet kisem jelentettem volna.huhh tudtok válaszolni,itt látszik,hogy én okosabb vagyok,hát nem hinném,mert aki okosabb ilyet nem jelentebe ki,látszik mennyi eszed van
2015. dec. 21. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!