Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 A kérdező kommentje:
lány vagyok 21 éves jól kiosztottatok köszönöm, de végülis nem írtam le semmit igaz. Azért akarok szakítani mert sose lehet rá számítani mert megbeszélünk valamit és nem úgy csinálja, mert állandóan megteszek mindent de ő semmit, ajándékot veszek neki szülinapjára, karácsonyra stb. de én sose kapok semmit nem is kell valami nagy cucc hanme egy kis apróság de semmit mindig csak magára figyel meg kölcsön kér tőlem játékra pénzt én meg hülye vagyok és adok és sorolhatnám... a másik pasi azt ismerem de annyira nem sokat beszélünk az tény hogy tetszem neki, de most hirtelen nem tudok így váltani meg sztem neki is meglenne a véleménye hogy hopp dobom azt már vele foglalkozok. Nem tudom mit csináljak, az a baj hogy szeretem a mostanit is de ez így nem lehet elegem van belőle.
2015. dec. 17. 23:29
22/26 anonim válasza:
Mesélek még egy sztorit, ez velem esett meg. Még tapasztalatlan koromban összejöttem egy évfolyamtársammal fősulin. Igazából kapóra is jött, mert volt egy nagyon tolakodó másik fickó, aki így békén hagyott, de nem ezért jöttünk össze, jó volt kezdetben, jól éreztük magunkat együtt, mesélt nekem dolgokról, családjáról, első barátnőjéről, aki csúnyán hagyta el anno. Aztán egyszer csak nem jött többé, és az én kíváncsiságomnak köszönhetem, hogy hamar kiderült, hogy összegabalyodott mással. Valahogy az első barátnője óta nem tudott komoly kapcsolatot kialakítani, pedig reméltem, hogy velem sikerül. Aztán otthagyta azt is, akivel utánam összejött, meg utána még egy komolynak látszó barátnőjét ismertem még személyesen, aztán őt is elhagyta, mert évekkel később egy sokadik lánnyal láttam ismét. No, hát akármennyire fájt eleinte, hogy ilyen csúnyán viselkedett velem, holott én nem bántottam, azért jobban jártam, így hogy inkább lelépett, mint hogyha fenntartotta volna velem a kapcsolatot, és még a hátam mögött másokkal is párhuzamosan. Még ha ahhoz nem is volt gerince, hogy elénk álljon, hogy nem megy, azért legalább nem párhuzamosan vitte a kapcsolatokat. Hogy azóta megállt-e, azt nem tudom, de nem is érdekel. :-)
23/26 anonim válasza:
Csajszi, ennek a kapcsolatnak így nem lesz jó vége, egyértelműen te fektetsz bele több energiát, neki meg ez így kényelmes. Ha még nem beszéltetek róla, próbáld meg, ha meg már az is megvolt, akkor vége, én nem húznám az időt. Nem kell éles váltás, de egy jó kapcsolat egyik fő alapja a kölcsönösség, az meg innen hiányzik.
24/26 anonim válasza:
# 20 Időpont ma 23:26 - Nem lehet mindent megjavítani, van az a szakadás a ruhán is, amit nem éri meg megjavítani... Anyukám egyik kabátján nemrég ment tönkre a cipzár, annyiba került a cipzárcsere (mivel házilag nem tudunk hozzányúlni), hogy a cipzárcsere árának duplájáért már új kabátot vett. Most van két kabátja, de akkor is drágán javították...
25/26 anonim válasza:
# 20 Időpont ma 23:26 - Egyik barátnőm mesélte régebben, hogy egy időben annyira kimerült volt, hogy reggel véletlenül sót tett a kávéba cukor helyett, na, azt javítsd fel... :-)
26/26 anonim válasza:
szakíts és legyél azzal,aki megbecsül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!