Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kapcsolatba vagyok, de más kell?

Figyelt kérdés

2015. dec. 17. 21:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Első kettővel értek egyet!!! Miért kell más? és miért kérdés kilépni?

Semmi esetre se csalj! legyen gerinced!!!!!!!!

2015. dec. 17. 22:52
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
ez csak egy kiváncsiság,mert most nem zökkenö mentes a párjával
2015. dec. 17. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:
# 12 Időpont ma 22:58 - És ezt honnan gondolod? Telepata vagy?
2015. dec. 17. 23:08
 14/26 anonim ***** válasza:
#12 igen,ilyen is lehet! Ha többről vanszó akkor viszont nem árt sőt el KELL gondolkodni!
2015. dec. 17. 23:13
 15/26 anonim ***** válasza:
nincs többröl szó
2015. dec. 17. 23:17
 16/26 anonim ***** válasza:

Én régebben benne voltam egy közösségben.

Volt ott egy pár, kb. egy hónap volt az esküvőjükig. A menyasszony nem érezte jól magát, nem tudom a részleteket, de fel akarta rúgni a kapcsolatot, lemondani az esküvőt. A közösségben volt egy másik nő, aki végül rábeszélte, hogy ne tegye, jó lesz, stb. A menyasszony hallgatott rá, megvolt az esküvő. A pár beköltözött a szomszédságunkba. Éldegéltek pár évig, aztán elváltak, és a férj azt a nőt vette el, aki anno a még menyasszonyt rábeszélte, hogy ne fújja le az esküvőt. Az asszonyka is talált mást. Most mindketten boldog házasságban élnek, csak nem egymással, és mindkét új házasságban már gyerek is van. Én azt mondom, ha akkor a nő nem adja be a derekát és csak magára hallgat, és lemondja az esküvőt, megspórolhattak volna egy válást. Jók voltak a megérzései, de hagyta magát befolyásolni.

2015. dec. 17. 23:18
 17/26 anonim ***** válasza:
nem tárgy,hogy eldobják ö nem játék baba,söt csak azért másik új.
2015. dec. 17. 23:18
 18/26 anonim ***** válasza:
# 15 Időpont ma 23:17 - Mesélj, hadd tudjuk mi is, mert mi csak a kérdést ismerjük... :-D
2015. dec. 17. 23:19
 19/26 anonim ***** válasza:
# 17 Időpont ma 23:18 - Te melyik szereplője vagy a történetnek? :-)
2015. dec. 17. 23:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha kilyukad egy ruha nem veszel egymásik azt meglehet stopolni,nem kell eldobni,mert valami nem gördülékeny egy másik véget,aki mert csak új az új dolog is egyhamar unalmassá válik.Amibe valamibe belekezdesz egy darabig érdekes .Frizura is kiválasztasz egy új frizurát ,ami neked tetszik de nem biztos hogy olyan lesz amit a képen megláttál,vagy neked lehet hogy máshogy áll mint a képen a nönek
2015. dec. 17. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!