Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kettővel értek egyet!!! Miért kell más? és miért kérdés kilépni?
Semmi esetre se csalj! legyen gerinced!!!!!!!!
Én régebben benne voltam egy közösségben.
Volt ott egy pár, kb. egy hónap volt az esküvőjükig. A menyasszony nem érezte jól magát, nem tudom a részleteket, de fel akarta rúgni a kapcsolatot, lemondani az esküvőt. A közösségben volt egy másik nő, aki végül rábeszélte, hogy ne tegye, jó lesz, stb. A menyasszony hallgatott rá, megvolt az esküvő. A pár beköltözött a szomszédságunkba. Éldegéltek pár évig, aztán elváltak, és a férj azt a nőt vette el, aki anno a még menyasszonyt rábeszélte, hogy ne fújja le az esküvőt. Az asszonyka is talált mást. Most mindketten boldog házasságban élnek, csak nem egymással, és mindkét új házasságban már gyerek is van. Én azt mondom, ha akkor a nő nem adja be a derekát és csak magára hallgat, és lemondja az esküvőt, megspórolhattak volna egy válást. Jók voltak a megérzései, de hagyta magát befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!