Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy barátomba, folytatódhat-e így a baráti kapcsolat?
Ő egy családos pasi, eszem ágában sincs tőle semmit kérni/várni. Nekem nincs senkim, és ezért is nehéz túl lennem rajta. 2 éve jó barátok vagyunk. Bevallottam neki mit érzek és hogy ezért nem szeretnék találkozni vele, amit el is fogadott, viszont a levelezés egyelőre megmaradt. De én úgy érzem ez is sok. Gondoljak csak magamra és szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Barátok vagyunk szoros kapcsolatban voltunk eddig. Adjam fel a barátságunkat? Ti mit tettetek hasonló helyzetben?
26/L
Velem előfordult, volt egy lány, akivel rengeteget beszélgettem, jól kijöttünk, de ő többet érzett, én meg nem, szóval tönkretettem a barátságunkat, mindkettőnk érdekében.
Mert miután bevallotta, már egyáltalán nem az volt a helyzet, mint előtte, már nem úgy viszonyultunk egymáshoz...de nyilván ha hasonlóan éreztem volna, akkor semmi probléma nincs és tovább léphetünk egy szintet.
Viszont itt családos emberről van szó, inkább hagyd, hadd éljen nyugiban a családjával...nem igaz, hogy nem vagy képes egy szinglit fogni magadnak...
Beleszerettel, innentol kezdve ez mar egyebkent sem baratsag...
Ennel legyel okosabb, nem konnyu, de ha tul akarsz lepni rajta, akkor szukseges, hogy elengedd.
Szerintem egyszerű a döntés. Ha ő ezt a szituációt megbeszélte a feleségével, az azt jelenti hogy felelősségteljes ember aki szembe tud nézni a nehézségekkel/konfliktusforrásokkal és ki lehet ebből hozni valami normális fejleményt.
Ha viszont eltitkolja előle és úgy levelez tovább veled, akkor sajnos esélyes hogy egy adott helyzetben hajlana a hűtlenségre, és azt érzékelem te nem akarsz eddig eljutni.... úgyhogy ez utóbbi esetben jobb,ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot, mindkettőtök érdekében.
Hidd el, hogy sokkal boldogabb leszel, ha találsz egy hozzád illő, élethelyzetileg is alkalmas társat :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!