Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a hapimat, hogy szexeljen már?
Figyelt kérdés
Több mint 3 hónapja vagyunk együtt, tudom hogy kíván, mert célozgat rá. Meg egyébként is, jól nézek és szeret, szóval nem is kérdés.
De egyfelől nem tud magához fölvinni, én meg nem akarom magamhoz, másfelől nem is keres helyet, meg nem is iktatta be programba. Mondjuk én elmennék előtte nődokihoz, de addig időpontot sem akarok foglalni amíg nem teszi egyértelművé hogy záros határidőn belül megteszi.
Semmi kedvem azt mondani neki, hogy szedd már össze magad te tutyi mutyi és szexeljél már velem.
A korábbi kapcsolataiban töredék ennyi idő után már szexeltek, mondjuk ők nem voltak szűz lányok, én igen.
Én is célozgattam már, de azt akarom hogy végre...
2015. dec. 15. 20:13
11/16 anonim válasza:
A 7-es hozzászólásod alapján nem csodálkozok, hogy nem akar veled hálni szerencsétlen.
12/16 A kérdező kommentje:
Az az emlegetett másik kérdés nem én voltam amúgy.
2015. dec. 15. 20:51
13/16 A kérdező kommentje:
Értelek, te hosszan író kommentelő, de én nem egyedül lakok, hanem anyámmal meg a bratyómmal. Szóval valami más jellegű hely kéne. Még sosem találkoztunk, csak közterületen. Ha az otthon rejtekében is lennénk, talán alakulgatna az intimitás, de így...
2015. dec. 15. 20:54
14/16 anonim válasza:
Akkor ezért kéne megbeszélned vele!
15/16 A kérdező kommentje:
Mi a baj a 7-es hozzászólásommal? Egyébként tényleg szoktam lelombozót mondani neki, de már hozzászokhatott.
2015. dec. 15. 20:56
16/16 anonim válasza:
Te teljesen kész vagy csajszikám... Majd szerinted úgy fogja mondani hogy na kéne már szexelni vagy mi??? Ezt nem írtad komolyan ugye? Egyébként meg örülnöd kéne hogy nem ront ajtóstul a házba. De ha valóban akarsz te is, akkor simán feldobhatnád neki hogy mi lenne ha kivennétek egy panzióban hétvégére szobát, hogy kicsit kettesben lehessetek. Ebből tuti leesik neki mi a helyzet, az is lehet magától lerendezi a dolgot, és csak annyit mond később hogy le van foglalva a szoba az x panzióban... Kicsit segítsél már szegénykémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!