Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmmel 3 éve tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 3 éve tökéletes kapcsolatban élünk, de a legjobb barátnője belém szeretett és én is belé. Mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés

Amíg nem találkoztam a barátnőjével (2 hónapja), addig a legboldogabbnak éreztem magam, barátnőm minden téren kielégít, szerelmes belém, én vagyok a mindene, férjeként tekint rám és felnéz rám, azonban én beleszerettem a legjobb barátnőjébe.

Megtudtam, hogy mindjetten nagyon vonzódunj egymáshoz, napok alatt halálosan szerelmes lettem belé és fel sem fogom hogyan történhetett ez.

Nem volt köztünk semmi, de mindketten egymásra gondolunk minden nap. Azóta hajnalig beszélünk elég gyakran.

Mit kellene tennem?

Összejönni vele a legnagyobb aljasság lenne és kisemmizném a barátnőm, mert szinte csak mi ketten vagyunk neki, illetve sosem bántanám meg, annyira szeretem őt! (Viszont nem vagyok szerelmes egyáltalán, a szexet sem élvezem annyira)

Mi lehet egy jó megoldás?

Ti mit tennétek? Vkinek hasonló helyzete volt már?

2015. dec. 14. 01:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vagy szerelmes, ez csak fellángolás. Nincs értelme a barátnőddel maradni. Fura, h. nem sejt semmit.Ha valami történne a másik lánnyal, és elmondod neki, már nem fog férjeként tekinteni rád, ergo megmondhatod neki, úgy ki fog ábrándulni belőled, hogy csak na és tovább lép.
2015. dec. 14. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
hát tuti, azóta nem lett a férje:D
febr. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!