Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet közöttünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet közöttünk több barátságnál?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel ismerjük egymást 1,5 éve kb, néhányszor találkoztunk meg párszor chateltünk és semmi különös. Viszont az elmúlt pár hónapban elkezdtünk egyre többet találkozgatni, volt olyan, hogy 1 hónapig minden hétvégén. Viszont attól félek, hogy csak barátként tekint rám és esetleg csak azért jár el velem kávézóba vagy sétálni mert figyelemre vágyik. Mondta azt is, hogy együtt szeretné velem újévezni, meg hogy minden hétvégén találkozni mert annyira jól érzi magát velem (pár km-re lakok tőle és ezért nem szoktunk mindig) Viszont nemrég azt mondta, hogy állítólag van barátja akivel együtt vannak több mint 1 hónapja de nem mondják ki. De én nem igazán hiszem el mert semmi jelét nem láttam. Valakinek valami ötlete? 17L, 23F

2015. dec. 14. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy a barát zónából kikerülni nagyon nehéz, sokszor lehetetlen. Nem tudom mi az igazság, de ha van barátja, akkor nem jó ott valami, vagy a lánnyal nem stimmel valami. Mivel jóban vagytok, a helyedben elmondanám neki mit érzel iránta. Akkor tiszta lesz.
2015. dec. 14. 06:47
 2/2 anonim ***** válasza:

ha azt mondja, hogy van barátja, akkor annyit minimum kérdezz meg tőle, hogy mégis miért veled akar szilveszterezni helyette? bár erre akármit mond, valószínűleg az nem lesz túl bíztató számodra. a pasi vagy dolgozik és ezért nincs kivel szilvesztereznie, vagy már ejtette is ezt a tervét, csak még nem szólt róla neked, vagy elkezd a kapcsolati problémáiról panaszkodni, de te akkor is csak barát maradsz számára...

amíg pasija van, addig vagy lemondasz róla, vagy elhódítod a másik pasitól - de ha csak úgy el tudod hódítani mástól, akkor vajon melletted meddig marad majd meg?

ahhoz, hogy esélyed legyen kitörni a barát zónából, el kéne érned, hogy férfiként nézzen rád és ne barátként. hogy lefeküdni akarjon veled, nem sírni a válladon. ehhez első sorban férfias fellépésre van szükséged, szórakoztatnod, megnevettetned kéne, nem a lelki szemetesének lenned. ha veled megy bulizni szilveszterkor, az akár egy jó lehetőség is lehet erre, de ha azt mondja, hogy maradjatok barátok, akkor inkább gyorsan jöjj össze valaki mással, attól vagy rájön, hogy nem akar elveszíteni téged, vagy legalább nem csak egy lány barát lesz veled Szilveszterkor...

2015. dec. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!