Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még közöttünk valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még közöttünk valami, vagy esélytelen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel,sokat találkoztunk,megcsókolt..aztán egyik napról a másikra jött azzal hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra,legyünk barátok..csak hogy egy idő után nem irt vissza,össze vesztünk,azt mondta felejtsem el,majd elvileg barátnője volt,de most még sem..én szeretem..ő aztmondta érez valamit irántam,ami még nem szerelem de nem is barátság.Nagyon nagyon hiányzik,írni szeretnék de minek keressem ha nem érdeklem..úgy megy el mellettem hogy nem néz a szemembe,elfordul

Előfordulhat hogy ő sem tud elfelejtni és minden lehet majdnem olyan mint régen? mert egészen olyan már biztosan nem lesz,de a remény hal meg utoljára

2015. nov. 25. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felejsd el ....:( Nem valami biztató a helyzet...
2015. nov. 25. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Remény van
2015. nov. 25. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyen megbizhatatlan embertol miert akarsz barmit is? Szereted ha kihasznalnak? Csak szolj, abban segitek...
2015. nov. 25. 17:16
 4/11 A kérdező kommentje:
El kellene,de nem tudom..van olyan,hogy egyik percben nagyon jó kedvem van,a másik percben pedig eszembejut,és úgy nézek ki mint egy depressziós..Minden szabadidőmben és percben rajta kattogok,nagy a kisértés hogy irjak de nem akarok a levakarhatatlan tinip.csának tűnni..nagyon fáj,nem tudom hogy lehet sírni ennyit egy fiú után
2015. nov. 25. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Elment a ló szamárnak meg jó lennél ez egyértelmű.
2015. nov. 25. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:
mert nagyon szeretem..sajnos..
2015. nov. 25. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha örömöd leled abban, hogy gyötröd magad, akkor tedd, reménykedj, sóhajtott, álmodozz. Ha viszont normális életet akarsz magadnak, akkor kitörlöd magadból, és tovább lépsz.

Ez a kapcsolat felejtős.

2015. nov. 25. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok. Légy erős és legyen tartásod ! Ha egy pasi akar, úgyis keresni fog. Kösd le magad valamivel, az idő ( és esetleg egy másik pasi ) segíteni fog a felejtésben. Ha kell sír ki magad, ha ez segít, de próbálj minnél több olyan dolgot csinálni, ami örömet okoz.
2015. nov. 25. 17:31
 9/11 dianaduchess ***** válasza:
100%
Foglald le magad valami mással, olvass, legyél a barátaiddal, sportolj vagy bármi.Engedd el. Bármi, amit erőltetsz, a végén mindig nagyon rosszul sül el és te fogsz sírni, nem ő.
2015. nov. 25. 17:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek..mindenkinek megy a zöld kéz :)
2015. nov. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!