Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még közöttünk valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még közöttünk valami, vagy esélytelen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel,sokat találkoztunk,megcsókolt..aztán egyik napról a másikra jött azzal hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra,legyünk barátok..csak hogy egy idő után nem irt vissza,össze vesztünk,azt mondta felejtsem el,majd elvileg barátnője volt,de most még sem..én szeretem..ő aztmondta érez valamit irántam,ami még nem szerelem de nem is barátság.Nagyon nagyon hiányzik,írni szeretnék de minek keressem ha nem érdeklem..úgy megy el mellettem hogy nem néz a szemembe,elfordul

Előfordulhat hogy ő sem tud elfelejtni és minden lehet majdnem olyan mint régen? mert egészen olyan már biztosan nem lesz,de a remény hal meg utoljára

2015. nov. 25. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha meg szereted akkor kenytelen leszel elviselni hogy Nincs becsuleted es kihasznal. Te valasztasz
2015. nov. 25. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!