Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 évesen meglehet találni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen meglehet találni az Igazit vagy akkor még nem valószínű?

Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es. 8-as vagyok. Kifejtenéd?
2015. dec. 11. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, régóta nagyon tetszik a lány, tavaly kikosarazott, nem is beszéltünk sokat. Idén megint elkezdtünk beszélni, egyre jobban éreztem magamban, hogy ő az nekem ő kell, volt is már egy találkozónk nem rég, végig nevetett mosolygott, nézésétől meg a mosolyától egyszerűen úgy elolvadok, hogy egy betonfalat kell üssek, hogy újra férfinak érezzem magam. Közben fura, mert van hogy úgy beszél mint aki érez is valamit és nem csak úgy kedvel mint barát hanem több is, de van hogy semleges.

Sok beszélgetésből nekem úgy tűnt, nem tudja mit akar. Szerintem van bennem olyan dolog, ami nagyon vonzó lehet, másrészt van bennem olyan ami nem tetszik neki és nem bírja eldönteni, hogy mi legyen.

2015. dec. 11. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Szüleim 18 évesen ismerkedtek meg, 25 éve vannak együtt. Nagyszüleim 16 és 20 évesen, 55 éve vannak együtt :)
2015. dec. 11. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy együtt öregedtek meg.
2015. dec. 12. 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg. Én 19 voltam mikor a férjemmel összejöttem..... 31/nő
2015. dec. 12. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!