Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Szerintetek mit akarhat?
Figyelt kérdés
23F vagyok és van egy 20 éves lány akivel ismerkedtünk. nem lakunk közel egymáshoz ezért nem napi szinte tudunk találkozni. Találkoztunk párszor már és pár randi után ugy vélte ő hogy nem megyünk egymáshoz, eltér a világunk. Ettől függetlenül szinpatikusak vagyunk egymásnak. De szeretné azt hogy barátok legyünk. Nekem ez ellen nincs kifogásom de, amióta "barátok" vagyunk azóta is szeretne találkozni, és észre lehet venni rajta hogy próbál megfelelni/változni bár nem kértem. Gyakraban is találkozna és egyre inkább jobban "kijövünk" egymásal. Szeretne továbra is látni, de nem értem minek. Nem lakunk közel egymáshoz napi szinten nem tudnánk találkozni, és anyira nem is ismerjük egymást. Közbe azt is tudom, tőle, hogy másal is elkezdet randizni, ismerkedni. Viszont akor tőlem mit szeretne? Nem hinném hogy ingyen kajára hajt vagy pénzre. Amióta viszont "barátként" kezel azóta csak jobban érdekel? Valyon van ilyen fiú/lány barátság? Néha nagyon ösze tud zavarni és nem tudom mit is akarhat..2015. dec. 7. 20:10
1/1 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, de mivel az elején különböztetek és ő ezt nem szeretné, ezért próbál változni. A mással randizás vagy kamu, vagy pedig azért van, mert ha nemet mondasz erre is, akkor ott van más. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!