Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret, akkor elmondja másoknak ezt? Mit tegyek? Beszéljek vele?
Van egy srác, aki rám van kattanva. Az a tipikus "én bárkit megkapok", magabiztos, jóképű, de én mégsem olvadok el tőle, mert a (volt) legjobb barátnőmmel volt együtt, akit nagyon csúnyán átvágott. Bennem mégis az rögzült úgymond, hogy ő tabu.
Egy ideje nagyon szeretne velem lenni, néha túlságosan is. Erről nem tud senki, titokban nyomul és tudom, hogyha kiderülne, abból gond lenne, ezt ő is tudja.
Viszont tegnap együtt aludtunk... Bonyolult, hogy alakult így, de tényleg csak aludtunk, annyi volt, hogy átölelt reggelre. Akkor nem akartam neki semmit mondani, de most azon gondolkozom, hogy esetleg ne kérjem-e meg rá, hogy ne beszéljen erről senkinek.
De mivel folyamatosan elutasítom, félek, hogy egyszer berágna és elmondaná másoknak.
Azt mondja, hogy szeret, nem olyan, mint régen, de én ezt nem hiszem el.
18L, 18F
Na most melyikre igen, és melyikre nem a válasz?:D
Miért lennék meg neki? Egy együtt alvás nem jelent semmit. Ráadásul ő lenne az első, szóval ez biztosan nem fog megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!