Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy álltok hozzá ahhoz, ha tanítgatni kell egy csajt, mert az még szűz?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 13:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos, engem nem zavarna :)
2/11 anonim válasza:
Ha nem zavarja, hogy én is az vagyok, akkor engem nem érdekel. A szeretet a lényeg.
3/11 anonim válasza:
Isten ments! Én nyújtok egy színvonalat, elvárom, hogy a partner viszonozni is tudja :-P
4/11 anonim válasza:
Mivel még én is az vagyok ezért engem nem zavarna.
Én úgy gondolom ,hogy a férfiak kb.70-80%-át nem zavarja a maradékot ,meg azért ,mert nincs türelme ,vagy nem akar tanítani.
Úgyhogy ez miatt ne aggódj aki megszeret téged az nem azért szeretett beléd ,mert szűz vagy vagy nem.
5/11 anonim válasza:
senkinek sem megtisztelő, hogy ő az 1. akit beenged magába?
6/11 anonim válasza:
Alapvetően jó nagyon ! de mivan ha majd már együtt vagytok egy jó ideje és bekattan nála vmi és mással is kiakarja próbálni! :\ akkor mivan?! :S persze ez általában a csajokra jellemző! "általában"
7/11 anonim válasza:
Legalább beadhatom neki, hogy azért pici és puha hogy ne fájjon :D
8/11 anonim válasza:
16:49
Ha valaki egyszer ülhetett egy boing 767 en akkor nem vágyakozik, egy sárkányrepülőre.
9/11 anonim válasza:
#8 Hidd el tudok olyat aki ült "boeingen" és mégis kíváncsi volt milyen a másé' :(
Nem saját példám de tudok olyat! :S
Persze mindig vannak kivételek!
10/11 anonim válasza:
#9 és az miért baj? ne mondd már, hogy úgy állsz hozzá, hogy akivel legközelebb lefekszel azt feleségül akarod majd venni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!