Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, hogy álltok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy álltok hozzá ahhoz, ha tanítgatni kell egy csajt, mert az még szűz?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos, engem nem zavarna :)
2015. dec. 4. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem zavarja, hogy én is az vagyok, akkor engem nem érdekel. A szeretet a lényeg.
2015. dec. 4. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
5%
Isten ments! Én nyújtok egy színvonalat, elvárom, hogy a partner viszonozni is tudja :-P
2015. dec. 4. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Mivel még én is az vagyok ezért engem nem zavarna.

Én úgy gondolom ,hogy a férfiak kb.70-80%-át nem zavarja a maradékot ,meg azért ,mert nincs türelme ,vagy nem akar tanítani.

Úgyhogy ez miatt ne aggódj aki megszeret téged az nem azért szeretett beléd ,mert szűz vagy vagy nem.

2015. dec. 4. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
senkinek sem megtisztelő, hogy ő az 1. akit beenged magába?
2015. dec. 4. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően jó nagyon ! de mivan ha majd már együtt vagytok egy jó ideje és bekattan nála vmi és mással is kiakarja próbálni! :\ akkor mivan?! :S persze ez általában a csajokra jellemző! "általában"
2015. dec. 4. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Legalább beadhatom neki, hogy azért pici és puha hogy ne fájjon :D
2015. dec. 5. 02:34
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

16:49

Ha valaki egyszer ülhetett egy boing 767 en akkor nem vágyakozik, egy sárkányrepülőre.

2015. dec. 5. 02:40
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

#8 Hidd el tudok olyat aki ült "boeingen" és mégis kíváncsi volt milyen a másé' :(

Nem saját példám de tudok olyat! :S

Persze mindig vannak kivételek!

2015. dec. 5. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 és az miért baj? ne mondd már, hogy úgy állsz hozzá, hogy akivel legközelebb lefekszel azt feleségül akarod majd venni:D
2015. dec. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!