Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szüzesség elveaztése szerelemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elveaztése szerelemből vagy anélkül?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#10:

Nem az én érzelmi intelligenciámmal van baj, hanem a te szövegértéseddel ... Olyat magyarázol bele a válaszomba, amit én nem mondtam :-P

2015. dec. 1. 09:35
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell a szöveg, pontosan leírtad a véleményed meg önmagad is. Ez "csak" egy állapot, meg hogy mit kell túlmisztifikálni :D Ezen mit lehet félre érteni. Képzeld vannak emberek akiknek ez nem "csak" egy állapot, és igen is túlmisztifikálják, mert nem akarnak kellemetlen élményeket, és "csak" úgy valakinek oda dobni magukat. :) De nem várom hogy megérted, elvégre még a saját mondandódat sem vagy képes értelmezni.

De ha már ilyen nézeteket vallasz, legalább maradj utólag csendben ne a másikat nézd hülyének.

2015. dec. 1. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

#12:

Kölcsönös a véleményünk egymás mondanivalójával kapcsolatban ... Az én nézőpontomból Te mész egyre messzebb attól amit írtam és Te magyarázol bele feleslegesen hülyeségeket, kötözködésből :-P

2015. dec. 1. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ebben hol az egyező vélemény.

Ezt írtad "Nem mindegy? Ez csak egy állapot, valameddig van, aztán meg nincs és kész."

Mire én ezt: "Talán mert ha rosszul érzi magát egy mondhatni idegen mellett aki közömbös neki teljesen, és nem tudja átadni magát az érzésnek, akkor kellemetlen élményben lehet része."

Ez minden csak nem egyező. Szerinted kb mindegy kinek dobja magát oda, hisz ez csak egy állapot (kb semmi jelentősége) szerintem pedig nem. Mert ha nem tud bárki mellett ellazulni, csak akihez kötődik érzelmileg az nagyon nem lesz neki kellemes :)

2015. dec. 1. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!