Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki biszex? Lányok és ti egy biszex fiúval?
Sosem akarnék semmit egy olyan férfitól, akinek már volt fa-.sz a szájában vagy a seggében.
22/L
Ha ezzel mutatkozik be ("Szia, Pisti vagyok, biszex"), akkor nem hiszem. Ha egyébként normálisan udvarol, normális párkapcsolatot lehet vele fenntartani, megbízható, hűséges, okos, humoros, ésatöbbi, akkor önmagában ez a tény nem zavarna. Max a pasikra is féltékeny lennék, nem csak a nőkre :D
Bár eddig olyan biszex férfit még nem láttam (nem azt mondom, hogy nem létezhet, csak nem találkoztam még vele), aki hangyányit sem volt enyhén homokos beütésű. Az meg valahogy nem vonz, anélkül hogy tudnék bármit is a szexualitásáról, ha valakinek a mozdulatai, hanglejtése, szavai, viselkedése általában kissé bu.....zis, akkor az nem tetszik nekem, már eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!