Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért várja egy csaj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja egy csaj, hogy köszönjek neki, és figyelembe vegyem, ha nem akar semmit tőlem?

Figyelt kérdés
Korábban próbáltam már felszedni....
2015. nov. 16. 23:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8: "Nem írtam egy szóval sem hogy még érdekel a csaj...

"

Akkor is, akik valaha érdekeltek, a számunkra legfontosabb emberek közé tartoznak.

Nálam a TOP 10 legfontosabb ember közé tartozik mindenképp az, aki valaha érdekelt, mint szerelmni kapcsolat, akkor is, ha most már nem akarnám párnak.

2015. nov. 17. 23:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Ismerősnek, rokonnak evidens! De ismeretlennek nem! Engem is mindig úgy néznek az emberek,mint a véres rongyot,akkor hagy tegyem már meg én is az emberekkel....
2015. nov. 17. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!