Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebbe a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebbe a szerelmi helyzetbe? :/

Figyelt kérdés

Én 20 fiú éves ő 22 éves , de már több mint 5 éve ismerjük egymást. Az elején még csak nagyon jóba voltunk de én belé szerettem de neki akkor már volt egy kapcsolata egy 35 éves csávóval amibe azóta is benne van és van gyerekük is. Ő tudja hogy én hogyan érzek iránta mindent tud. Már 3 éve szerelmes vagyok belé, egyszerűen csak rá gondolok, ő van az álmaimban mindenről ő jut az eszembe. Már nem egyszer itt aludt nálam történt több is. Ő is mondja hogy nagyon fontos vagyok neki nem akar elveszíteni, de még is benne marad a rossz kapcsolatba. És már szinte fizikai fájdalom az érzés hogy nem lehetek vele és nem tudom hogy mit tegyek meddig lesz ez így jó :/ Röviden ennyi. Valami tanácsa van valakinek vagy volt valaki hasonló helyzetbe?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 14. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj ki a játékból. Bízd a lányra a dolgát! Kérdezd meg akar-e téged, és fogadd el amit mond! Ha nem "vált" válts Te! Ez akár totál fel is őrölhet!
2015. nov. 14. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Foglalt. Hagyd békén!
2015. nov. 14. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat
2015. nov. 14. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

soha nem fogja otthagyni a 35 eves csavot a gyerekuk miatt. ket dolgot tehetsz:

1) szolsz a csavonak hogy megdugtad a nojet es akkor talan szakitanak

2) lepattintod a csajt magadrol hogy ne keressen tobbet

2015. nov. 14. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:
másodikat már próbáltam de 1 hónap után felkeresett hogy nem jó így neki. a csávóval meg nem igen tudok beszélni mert volt balhém vele amikor részegen meg verte a csajt
2015. nov. 14. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Elrontod az életedet, ha sokat vársz valakire! Az idő nem áll meg.... Lemaradsz sok jóról.
2015. nov. 15. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!