Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi háromszög, Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög, Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szakítottunk az exemmel,de azon voltunk,hogy újrakezdjük közben az exem egy kollegája beszélt vele,hogy engem engedjen át neki,mert velem akar lenni,amibe nem ment bele összevesztek...Én közben megtudtam mindent mástól és hát annyira kiakadtam,hogy számonkértem rajtuk,hogy mi folyik itt,nem gondolkodtam,persze nem kaptam választ...azóta meg kerülnek.

Ti,hogy reagálnátok le ezt?

2015. nov. 12. 15:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Jogos volt a kiakadásom?
2015. nov. 12. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

" közben az exem egy kollegája beszélt vele,hogy engem engedjen át neki,mert velem akar lenni,amibe nem ment bele összevesztek"

Azért ugye ebbe neked is lett volna beleszólásod?!

Számonkérted, én is ezt tettem volna. Választ nem kaptál, kerülnek, ez van..annál jobb. Mind a kettőt hagynám a francba.

2015. nov. 12. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Bakker, egy ilyen kihagyhatatlan lehetőséget kihagyni... Én simán megbeszéltem volna velük, hogy akkor legyünk együtt hármasban. Aztán majd kialakul, ki kivel marad.

29N

2015. nov. 12. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: tipikus példája a mai manipulált elméjű embernek. Fejleszd magad!

Kérdező, szerintem maradj távol mindkettőtől és ismerkedj meg egy harmadikkal.

2015. nov. 12. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Az iróniát az I betűnél keresd..
2015. nov. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!