Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek mert 2 fiúba is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mert 2 fiúba is bele vagyok zúgva?!

Figyelt kérdés

Az egyik fiú 14 éves a másik is, de az a baj hogy a legjobb barátnőmnek a bátyja az egyik. A barátnőm nem tud róla és ezért kérek segítséget.

Írjátok léci!

2015. ápr. 30. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
A gondod most az hogy két fiuba hogy lehetsz? Vagy az hogy a barátnőd tesoja?
2015. ápr. 30. 07:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Sz*r lehet. C:
2015. ápr. 30. 07:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak elhiszed, de hagynám mindkettot
2015. ápr. 30. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy ket fiuba belezugva. Nincs olyan csak a filmekben, tetszhet ketto, kedvelhetsz kettot de csak egyet szeretsz.

18/L

2015. ápr. 30. 07:55
 5/7 A kérdező kommentje:

De az van hogy amikor a Dani közeledik hozzám akkor hevesen ver a szívem , nem bírok elen állni. És amikor a barátnőmnek a bátyja Zoli meglát akkor meg ölel és meg puszil aztán ugyan úgy hevesen vér a szívem és elgyengülök és nem tudok ellen állni.

Most kedden jött velem szembe az Dani köszöntem neki és oda állt elém és még csókolt utána megyek fel az osztályba és a barátnőm beszélgetett w batyjával és oda jött hozzám a Zoli és köszönt utána meg ölelt és meg csókolt a húga előtt egy nap két csók először nem akartam elhinni de aztán már elég durva volt mert mindenki látta azt mondták az nap tiszta vörös volt a fejem. Ha elég durva mindkettejükbe szerelmes vok!

2015. máj. 1. 07:44
 6/7 anonim válasza:
Szerintem ez a te reszedrol eleg nagy bunkosag. Gondolj bele h ha forditva tortenne, te mit szolnal? Nekem biztos nagyon sz*rul esne ha megtudnam mast is szedit a baratnom. Gyorsan dontsd el mielott meg valamelyikojuket megbantod! (Es a baratnodet is talyekoztasd a helyzetrol, mert egy baratsag tobbet er mint egy par hetig tarto love!:))
2015. máj. 1. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy fel nyitott a szememet
2015. máj. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!