Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mert 2 fiúba is bele vagyok zúgva?!
Az egyik fiú 14 éves a másik is, de az a baj hogy a legjobb barátnőmnek a bátyja az egyik. A barátnőm nem tud róla és ezért kérek segítséget.
Írjátok léci!
Nem vagy ket fiuba belezugva. Nincs olyan csak a filmekben, tetszhet ketto, kedvelhetsz kettot de csak egyet szeretsz.
18/L
De az van hogy amikor a Dani közeledik hozzám akkor hevesen ver a szívem , nem bírok elen állni. És amikor a barátnőmnek a bátyja Zoli meglát akkor meg ölel és meg puszil aztán ugyan úgy hevesen vér a szívem és elgyengülök és nem tudok ellen állni.
Most kedden jött velem szembe az Dani köszöntem neki és oda állt elém és még csókolt utána megyek fel az osztályba és a barátnőm beszélgetett w batyjával és oda jött hozzám a Zoli és köszönt utána meg ölelt és meg csókolt a húga előtt egy nap két csók először nem akartam elhinni de aztán már elég durva volt mert mindenki látta azt mondták az nap tiszta vörös volt a fejem. Ha elég durva mindkettejükbe szerelmes vok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!