Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillogócsajszi43 kérdése:
Bele vagyok zugva egy kék szemű fiuba akivel 1 hittan foglalkozásra járunk. Ha meglát suliban bámul engem, és hittanon mögém ül. Szeretnék vele de félénk vagyok. Hogyan beszéljek vele és miröl?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:58
1/12 anonim válasza:
ures fejjel menj oda.
en ugyan pasi vagyok, de sose tudom mirol beszelgessek egy csajjal, hanem odamegyek, es mintha feltoltottek volna az agyam temakkal XD
2/12 anonim válasza:
Suli után lépj oda hozzá és kérdezd meg, nincs e kedve hazakísérni téged.
3/12 anonim válasza:
csinálj ugy mintha valamit nem értenél, és kérd meg h magyarázza el.
4/12 anonim válasza:
Követelem, hogy először magyarázd el nekem, amiért lényeges az hogy kék szemű.
5/12 anonim válasza:
A paráználkodás súlyos bűn kislányom, ne tedd vagy pokolra jutsz! Főleg, hogy kék szemük csak az árjáknak van, akik a sátán szolgái!!!
Én mindenesetre nem randiznék egy túlbuzgó kereszténnyel...
6/12 anonim válasza:
utolsó váloszolónak.attól hogy valaki kék szemű attól még nem árja.Én is az vok és hittanra is járok mert kell a bérmálkozáshoz.Hát ez már elég nagy sértés
7/12 anonim válasza:
de abban igazad van hogy a paráználkodás bűn.De az embereket nem a külsejük alapján kell megítélni."Ez kékszemű a közelébe sem megyek"
8/12 anonim válasza:
meg lehet kapcsolatot létesíteni paráználkodás nélkül is.
9/12 anonim válasza:
kérdezőnek:Szerintem az a férfi szerelmes beléd 100 százalék
?Csak túl félénk nem mer megszólítani
10/12 anonim válasza:
Akkor ne járj vele ha csak a testedet akarja.az a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!