Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg a pénz a legfontosabb egy férfiben?
De azért havi szinten küld 1-2 Deák Ferit,csak úgy "rendességből".
1.) Timike nem jó nő, így eleve tök mindegy, hogy töcsköli Andy Vajna, meg mennyire érdekházasság.
2.) A nőknek férfira van szükségük, akik pénzre utaznak azok az én szótáramban ku_rvák.
Szokták mondani a szerelem elmúllik,de a pénz megmarad.
Én már a sok csalódás miatt lehet csak azt nézem,pedig tehetős vagyok viszonylag és egy pasiban soha nem a pénze érdekel .
Ez direkt egy ilyen provokatív kérdés, hogy nyíljon a bicska?
Nem, egyetlen dolog fontos: ne akarjon lehúzni lével. A többit meg lehet oldani.
Mire föl a lepontozás, ha mindenki a saját életéhez mérten válaszolt? Attól még nem lesz igaza a Zokogó Testvériség tagjainak, ha nem hiszik el nekünk a mi igazunkat, vagy nem értenek velünk egyet.
30-as dolgozó nő vagyok, elvárom, hogy a párom is dolgozzon, és nem akarom, hogy ketten együtt nélkülözzünk. Ez nem milliárdokat jelent, de nem adnak ingyen semmit, sem ételt, sem a közműveket. Egy felnőtt, normális gondolkodású ember, aki nem mások nyakán élősködik, tisztában van ezzel. A lepontozóknak meg üzenem, hogy írják össze a költségeiket, számolják ki, mennyi az annyi havonta, ha nem tetszik a munkahelyük, keressenek másikat, vagy másodállást, ha az derül ki, hogy a kiadásuk több, mint a bevétel oldal, nem lepontozgatni kell meg hazugnak beállítani a felnőtt dolgozó réteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!