Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez megfordithato?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megfordithato?

Figyelt kérdés
ha valaki allandian csak azt mondtak,hogy te nem vagy jo semmire,nem lesszel jo no.Csak ilyen rusnya marad.Evekig ilyen rossz kornyezetbe nott fel.Es gyenge helkemu lany,akkor meg o is lehet szep,ha belefaradt az eletbe,hogy rossz gyerekkorba stb.es megunt kuzdeni,meg nem is tudd kuzdeni,de o is lehet jo no,es sijeress ettol is?
2015. nov. 13. 07:18
 1/5 A kérdező kommentje:
De ettol függetlenül még ö is lehet sikeres nö?
2015. nov. 13. 07:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,megértésüket köszönöm
2015. nov. 13. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Tovább kell lépni. Nekem férfiként mondták, az sem jobb, csak kallódik az ember ilyenkor. Ki lehet ebből jönni, de saját erő kevés, barátok, szerencse is kell, meg egy jó társ aki látja az értékeket. Biztos hogy benned is van érték, meg kell találni, azt biztosan tudod használni. Nem vagyunk egyformák - szerencsére, mindenki másban jó.

Nem kell feladni, én 30 felett voltam, amikor fordultak a dolgok körülöttem, addig nem tudtam miben lehetnék jó.

2015. nov. 13. 07:35
 4/5 A kérdező kommentje:
De ha nincsenek barataid
2015. nov. 13. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki akarsz-e jönni belőle? Vagy belesüllyedsz a közönybe, hogy semmire se vagyok jó, semmi nem lesz belőlem? Van-e benned annyi önzés, hogy ki akarj mászni egyedül ebből? Ha nincs, akkor kellene külső segítség, pszichológus, agykontroll, önfejlesztő tréning, bármi, ami ebből az állapotból ki tud rángatni.

Csinálsz-e valamit? Bármit, amiben jó vagy? Ami önbizalmat ad?

A siker nem hull az öledbe, neked is kell tenned érte, és ne képzeld, hogy becsönget az ajtón, hogy "helló, én vagyok a siker, megjöttem".

Eleve, a rusnyaság és a sikertelenség két külön fogalom. Semmi köze egymáshoz. A rossz környezet lehetne inspiráló is, hogy "na ez az a minta, amit köszönöm, de nem szeretnék".

2015. nov. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!