Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ez mennyire kockázatos?

Figyelt kérdés

Három hete megismertem egy lányt rá pár órára már az agyamban volt. Ezt még párszor megismételtük, de pár napja azt mondta, hogy szerelmes belém és már én is elkezdtem azt érezni, hogy kötődöm hozzá.

Szeretnék hosszú távra tervezni vele, mert nagyon jól érezzük magunkat együtt, de azért kicsit kockázatosnak érzem ezt a helyzetet mert kissé fúra, hogy már első este megkaptam azt amit akartam.

Szerintetek tervezzek vele hosszú távra vagy össze fogja törni a szívem??

Én 19/F ő 19/L

2015. nov. 10. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Jobban jársz ha nem. Ha könnyen adta magát, másnak is könnyen fogja
2015. nov. 10. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Tervezhetsz vele, az, hogy hamar lefekszik valakivel, nem feltétlen jelenti, hogy egy komoly kapcsolatban ne tudna hűséges lenni.
2015. nov. 10. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát figyelj már ez egy olyan dolog ha neked Ő nem kell kel másnak!

Viccet félretéve! Mit tudsz róla? Deríts ki egy kicsit az előéletét valahogy...igen ez kicsit necces lehet...de látod miylen a csaj...beszélgess vele erről,finoman!

2015. nov. 10. 23:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg dolgot kiderítettem róla. Rengeteg embert ismerek akik ismerik ők és nem tudtak rosszat mondani róla. Eddig mindegyik párjához hűséges volt. Valamint én vagyok neki a 4. már ha részegen nem hazudott...
2015. nov. 10. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Akit azonnal ágyba tudsz vinni,az nem valami jókislány.

Megtetszett neki egy jó pasi/te,erre ő azonnal széttette a lábát.Nem nézed le,mivel neked tette szét,de ha egy kicsit belegondolunk,mégiscsak egy rosszvérű nőről van szó.

Úgy veszem ki a szavaidból,hogy már meg is dugott az új pasi.:p

Gyors volt.:/

2015. nov. 11. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Működhet de eléggé 2esélyes a dolog...ha nincs más akkor vele...ez elég taplón hangzik...

de ha szeretitek egymást és kialakul vmi csaknem megy félre a dolog...de légy körültekintő!

2015. nov. 11. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!