Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centi különbség van hidegben, átlagosan, és mereven nektek?
Nem szoktuk méregetni, szemre a barátomnak ha fázik (mondjuk, kijön pucéran a zuhany alól, és hűvös van a lakásban) olyan 5-6 centi körül lehet, egyébként meg nyugalmi állapotban (amikor pihe-puha) olyan 10-12 körül. Mereven 22.
Őszintén nem értem az ilyen kérdéseket, ahol a petyhüdt állapot méretére kíváncsi valaki. A pasik nagy része is be van tojva attól, hogy a nője ne mereven lássa, mert amúgy meg "kicsi". De hát kit érdekel, a puha farokkal nem lehet mit kezdeni amúgy sem, lehetne az 50 méteres, akkor se tudnál vele mit csinálni. Mereven lényegesebb lenne, de annak a méretét meg tökre nem tudod belőni a petyhüdt állapot alapján.
Hát fogdoztam, olyankor mikor nem állt fel, meg mikor felállt akkor is. Mindig utcán, sötétben. És azért mert még odébb van az intimitás, jó a párkapcsolatunk. :D
És nem félek semmitől hogy túl kicsi, túl nagy, csak próbálok kiigazodni a változásokon.
Akik lepontozták a 20.kommentemet...nem tehetek róla,hogy nagy a farkam.:P
Úgy ahogy arról sem,hogy nektek kicsi.:/
Én nem pontoztalak ke, én mindenkit csak föl, vagy nem értékeltem. :D
De tudom mi a különbség. A húspébisz nem nő, és puhább, és nyugalmi állapotban is van takaros mérete. A vérpénisz meg mint a barátomé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!