Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is nagyon szexik a lányok reggel kócosan, és elnyűtt pizsamában?
Igen, de csak a szép lányok, mert ők mindenhogy szépek. Egy csúnya lány ugyanolyan csúnya marad, mint sminkelve.
Ezért is tartom értelmetlennek, amikor a sminkre fogják a szépséget.
@13:17
Tévedsz, a jó smink csak azon áll jól, akinek alapból szép arcvonásai vannak.
Nem hiszed? Volt annak idején egy csaj akit ismertem. Hát ő aztán igazán szeretett sminkelni, Facebookra egy rakás olyan képet tett ki, ahol szépen ki volt festve a szeme, meg ilyenek. Ugyanolyan csúnya volt, mint smink nélkül. Akinek ugyanis az arcvonásai csúnyák, tehát például nagy orra van, túl széles arccsontja stb..azon a smink sem segít.
A smink csak azon segít, aki alapból tipikus nőies vonásokkal rendelkezik. Akinél ez nincs meg, arra tehetsz egy kiló festéket is, maximum úgy fog kinézni mint egy bohóc.
Ismered azt a számot, hogy "az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy"?
Érted, azért alszol az illetővel, mert tetszik. És reggel is tetszik, szóval ez tök természetes. Egyébként is jó látni a csajokat smink nélkül, mert az én ismerőseim rendszerint (legalábbis amennyire én látom) túlzásba viszik.
@13:44
Nem hiszek ilyen mesékben. Ha az arc szerkezete is megváltozik a smink hatására, - ilyet max képen látni az "ilyen volt, ilyen lett rovatban" - ott már többről beszélhetünk mint egy átlagos sminkről, erősen manipulálták a képet.
Bruce Willis lányát állandóan sminkelik, de sosem lesz belőle egy Palvin Barbi, (max jobban néz ki) mert egyszerűen alapból nem szép a nő. Mit is mondjunk akkor azokról, akik még nála is előnytelenebb külsővel rendelkeznek? Az, hogy kihozzák valakiből a "maximum szépséget" önmagához képest, még nem jelenti azt, hogy beléphet a szép nők táborába. Azok ugyanis smink nélkül is szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!