Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg k****s reggel pizsamában meg köntösben kikísérni a barátom a kapuig?
Miért lenne az? :)
Szerintem ha így érzed jól magad akkor miért ne csinálhatnád?
És amúgy is ha a barátodnak még tetszett is akk nincs baj...de amúgy sincs! :)
:))))))))))))))))9
Én 30 hetes terhes kismai vagyok,és minden reggel(t$ärsashàz)pizsamàban,és köntösben megyek le a postàrért!
Nem vagyok k.
viszont igy érzem magam kényelemben!
Amig nincs kinnt a melled,a làbad,combod,addig nem az.
Viszont a szüleid lehet ugy értették:illedelmetlen(és akkor igen az)
de nem hiszem hogy illedelmetlenségen kivül K...s is
Azt mondták, hogy illetlenség, meg amúgy sem vagyok olyan, aki pénzért csinálja... Ja és hogy mit szólnak a szomszédok...
Barátom eddig semmit nem szólt.
Sztem nem egyedül a köntösről van szó hanem az a k..vás h kikíséred reggel.Mintha csak éjszakára ment volna a szex miatt és te meg kikísérnéd a kuncsaftot.
Ez nem ugyanaz mint hogy lemész az újságért
Szia!
Az én szüleim is így reagálnák le ezt biztos vagyok benne. Az ő házukban laksz neked is alkalmazkodni kell, amúgy ebben én sem látok semmi kivetnivalót. Vannak konzervatívabb és modernebb szülők,a te szüleid is az előbbihez tartoznak. Ha ennyi a kérésük tiszteld meg őket és vegyél magadra valami otthoni göncöt, amíg kikiséred a szerelmed.
NA ez meg a másik hogy
a más ruháját hordod
1x mikor anyosoméknál aludtam lehet ö direkt a polár bélelt felsömbe ment ki trécselni a szomszédhoz
na azota se vettem fel azt a göncöt
ojan volt majdnem mintha nála lettem volna éjszakára
hüje k...rva
egyáltalán nem gáz.. én is szoktam csak úgy pizsiben lenni a barátomnál(igaz nem egész nap).. mondjuk itthon már nem tenném meg, de náluk még ő szokta mondani, h minek felöltözni bújj vissza ide mellém pizsiben :D
de sztem a szüleim nekem azt mondanák, h miért vagyok lusta felöltözni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!