Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg k****s reggel pizsamáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg k****s reggel pizsamában meg köntösben kikísérni a barátom a kapuig?

Figyelt kérdés
Szüleim szerint az, meg illene felöltöznöm, de én még utána szeretek pizsamában csak úgy ellenni...
2008. dec. 23. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne az? :)

Szerintem ha így érzed jól magad akkor miért ne csinálhatnád?

És amúgy is ha a barátodnak még tetszett is akk nincs baj...de amúgy sincs! :)

2008. dec. 23. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

:))))))))))))))))9

Én 30 hetes terhes kismai vagyok,és minden reggel(t$ärsashàz)pizsamàban,és köntösben megyek le a postàrért!

Nem vagyok k.

viszont igy érzem magam kényelemben!

Amig nincs kinnt a melled,a làbad,combod,addig nem az.

Viszont a szüleid lehet ugy értették:illedelmetlen(és akkor igen az)

de nem hiszem hogy illedelmetlenségen kivül K...s is

2008. dec. 23. 17:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Azt mondták, hogy illetlenség, meg amúgy sem vagyok olyan, aki pénzért csinálja... Ja és hogy mit szólnak a szomszédok...

Barátom eddig semmit nem szólt.

2008. dec. 23. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Ne hülyéskedj! Miért volna az! Szombat reggelente szintén köntösbe megyek az újságért.( fiu vok) A szomszédaim szintén ugyanezt teszik. A szemebe szomszéd csaj rendszeresen köntösbe trécsel reggelente a kapuba, persze nyáron. De kit érdekel!
2008. dec. 23. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Sztem nem egyedül a köntösről van szó hanem az a k..vás h kikíséred reggel.Mintha csak éjszakára ment volna a szex miatt és te meg kikísérnéd a kuncsaftot.

Ez nem ugyanaz mint hogy lemész az újságért

2008. dec. 23. 20:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor a kettővel együtt van baj. De vágjam be utána az ajtót?
2008. dec. 23. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én szüleim is így reagálnák le ezt biztos vagyok benne. Az ő házukban laksz neked is alkalmazkodni kell, amúgy ebben én sem látok semmi kivetnivalót. Vannak konzervatívabb és modernebb szülők,a te szüleid is az előbbihez tartoznak. Ha ennyi a kérésük tiszteld meg őket és vegyél magadra valami otthoni göncöt, amíg kikiséred a szerelmed.

2008. dec. 23. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
csak vegyel fel normal ruhat, a lenyeg hogy ne az lassak, hogy most bujtatok ki az agybol. Szerintem nem nagyon k....s, en attol kapok szivrohamot, amikor a csaj a pasi ingjeben vagy pulcsijaban kiseri ki a pasit.
2008. dec. 24. 02:11
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

NA ez meg a másik hogy

a más ruháját hordod

1x mikor anyosoméknál aludtam lehet ö direkt a polár bélelt felsömbe ment ki trécselni a szomszédhoz

na azota se vettem fel azt a göncöt

ojan volt majdnem mintha nála lettem volna éjszakára

hüje k...rva

2008. dec. 30. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gáz.. én is szoktam csak úgy pizsiben lenni a barátomnál(igaz nem egész nap).. mondjuk itthon már nem tenném meg, de náluk még ő szokta mondani, h minek felöltözni bújj vissza ide mellém pizsiben :D

de sztem a szüleim nekem azt mondanák, h miért vagyok lusta felöltözni?...

2010. jún. 6. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!