Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mindenkinek joga a párkapcsolatokhoz, gyerekneveléshez! - Szerintetek?
Én ezt abszolút így gondolom, vegyünk például engem: 26 éves, életunt, kiégett ember vagyok, nincs semmilyen ambícióm, se életkedvem. Nem törődök semmivel és senkivel. A munkám is sz*r. Namármost ezek után biztos egy nő sem jönne el velem, de ha mégis, akk is nem volna semmi értelme - egy nemtörődöm ember nem törődik semmivel, tehát se a családdal, se a gyerekkel, így a gyerek kapna egy mihaszna, szánalmas apát, akit szégyelleni kell - tehát ez a gyerekkel is kib*szás lenne, mert ő még nem tehet semmiről ugyebár...
Vagy vegyük az alkoholistákat: azoknak is minek a párkapcsolat, gyerek? Hogy majd az asszony járjon sörért a kocsmába??? Vagy a gyereknek látnia és hallania kell ahogy az apja részegen fetreng???
Tehát szerintem nincs mindenkinek joga a párkapcsolatokhoz, gyerekhez, mert vannak olyan emberek (pl: én) akik ezt egyszerűen nem érdemlik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!