Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Most fogok először a barátomnál aludni és úgy izgulok! Miket vigyek magammal?
Ő az első barátom akihez átmegyek aludni :)Nagyon aggódok :S Lefeküdtünk már egymással, szóval az ágybeli dolgok miatt nem aggódok. Nem tudom mit vigyek magammal :S Pizsi + fogkefe elég lesz? Milyen pizsit vigyek? Tudom nem lesz sokáig rajtam, de félek hogy mi van ha nem fogok neki tetszeni benne :S Duci vagyok így hálóinget nem szeretnék vinni, pedig van egy elég szexi.
Nektek milyen volt az első együttalvás? Miket vittetek magatokkal, milyen volt az este? És milyen volt az első együtt ébredés?
ha szexeltetek már biztos tetszel neki, egy szexi hálóing meg csak rátenne egy lapáttal :) de ha meggondolod magad még mindig kérhetsz tőle egy nagy pólót és akkor aludhatsz abban.
fogkefe elég, ha ott van női tusfürdő, és mondjuk nem sminkelsz, vagy vannak ott női cuccok (sminklemosó stb)
ne izgulj
neki bárhogy izgató vagy
bármilyen pizsi meg tisztálkodó szerek,tiszta fehérnemű
ne izgulj ezért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!