Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EX-vész! Nem hajlandó leszállni rólunk! Mit tegyek?
Barátommal hivatalosan pár hónapja vagyunk még együtt. Barátok voltunk sokáig, én több éves kapcsolatomat
tapostam mikor megismertem, Ő pedig éppen kavart egy lánnyal akkoriban. A lényeg a lényeg, hogy véget ért a kapcsolatom, Ő pedig meglepő módon szakított a barátnőjével és teljesen egymásba szerettünk :)
Eleinte titkoltuk azt ami közöttünk van, pontosan az exek miatt, nem akartuk őket bántani ezzel. Végül eljött az a pillanat amikor felvállaltuk, hogy együtt vagyunk, hát mit ne mondjak, erre nem számítottam ami azután következett. A volt barátom és a volt barátnő összefogtak, találkozgattak és konkrétan mintha egy tervet eszeltek volna ki ellenünk (nevetséges). A lány rányomult barátomra, csókot követelt tőle (részegen). Fb-on folyamatosan írogatott neki, meg mindig talált ürügyet arra, hogy láthassa barátomat (pl: cuccai amik ott maradhattak még barátomnál, vagy a csajszi hozta vissza barátom cuccait maguktól). Ezt még az elején megértettem, mert az még oké de az, hogy ez még a mai napig is tart az már borzalom!! Barátomat teljesen hidegen hagyja az a lány, de sajnos engem most már tényleg kezd idegesíteni! Fekszünk egymás mellett, mire jön egy üzenet tőle, hogy "Szia, otthon vagy?" Könyörgöm, álljunk már le most már!
A múltkor barátomnál voltunk páran, mire beállított a lány hívatlanul!(mástól tudta meg, hogy kisebb összejövetel lesz) Ott tette vette magát, próbált közeledni barátom felé (megint csak némi ital után) Olyan szinten sokkolt ez akkor, hogy nem tudtam megmukkanni, pedig nem vagyok egy szívbajos lány!Barátom is csak nézett, arról nem is beszélve, hogy idegesítette a jelenléte mivel meg se hívta ill. nem akart engem kellemetlen helyzetbe hozni. Szerintem totál be van kattanva! Úgy gondolom, hogy nekem ebbe nem kellene beleszólnom, ezt barátomnak kell rendeznie Vele, hogy állítsa le magát nem? Bár az az igazság, hogy szerintem ennek a lánynak semmi önbecsülése nincsen már, megértem, hogy szerette barátomat de annak már vége, komolyan kezdem már sajnálni. Ebből adódik az én problémám, hogy mivel mindig jelen van a lány, az együttlét nem jó barátommal, nem tudok kikapcsolni közben és rá koncentrálni. Például ha bemegyek a szobájába már az jut eszembe, hogy az a kattant lány is abba az ágyba feküdt stb.. Idegesít az, hogy ez a lány azt hiszi én csak egy pár hónapos kitérő vagyok és majd szépen visszakacsingat barátom hozzá. Barátom semmi olyat nem tesz ami miatt a lány azt hihetné, hogy van még esélye de szerintem már annyira megbolondulhatott, hogy egy Szia-ra is azt hiszi, hogy egy jel. Aminek viszont nagyon örülök és egyben megnyugtat, hogy akármikor ha a lány ráír, mindig megmondja és megmutatja nekem :)
Ui: Azért nem jó megoldás az, hogy ne válaszoljon neki Barátom mert sajnos már megtörtént ez és a lány az ajtóban állt :)
Bocsánat a hosszú szövegért, köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!