Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korai belekezdeni?
6 éves kapcsolatot követően szakítottak velem. Majd pár pár hétre megismerkedtem egy lánnyal, akivel sokat beszéltünk, találkozgattunk. Azóta is rengeteg közös programot szervezünk. Viszont még eszembe jut a volt barátnő, emiatt sokat tépelődöm. Vajon korai volt beleugrani a mély vízbe? Az az érzésem, hogy a lány kezd belém szeretni és kapom a célozgatásokat hogy reméli Én is hasonlóan érzek iránta.
Mit tegyek szerintetek?
Nézd, az teljesen normális, hogy az új kapcsolat előhívja a régi élményeket. Ha két éve szakítottatok volna, akkor is előhívná a hasonló szituáció, az ember így működik!
Az exem is, a mostani párom is több év kihagyás után jött össze velem, de az ismerkedési szakaszban egyfolytában eszükbe jutottak az exek, ahogy nekem is, hiába voltak már réges-régen lezárva az adott kapcsolatok, maga a párkapcsolati szituáció hívja elő az emlékeket. Irracionális elvárni magadtól, hogy egyáltalán ne gondolj az exre, mert ez nem fog menni. Most sem, és évek múlva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!