Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoljak szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak szerintetek?

Figyelt kérdés
ismerkedek egy lánnyal,de kicsit összekaptunk,de már megbeszéltük. viszont minden nap eltűnik délután,és este 5-6 felé lép fel. én megkérdeztem mit csinált,mindig mond valamit,hogy most a barátnőjével sütizett,tegnap az unokatesójával kávézott sétálgatott.. de már minden nap ezt csinálja.. találkozgat valakivel arra gondolok,csak nem akarom megkérdezni mert úgyse mondaná meg.
2015. okt. 28. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Biztos maszturbékol.
2015. okt. 28. 14:41
 2/9 A kérdező kommentje:
felnőtt választ is kapok?
2015. okt. 28. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"Észrevette, minden nap délután és este 5-6 között elmész. Mindig ilyenkor van valami programod?"
2015. okt. 28. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne gondolj semmire ezek alapján. A netes beszélgetések jók, hasznosak, de nem érnek sokat, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni belőlük.
2015. okt. 28. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:
igazából az a furcsa,hogy két hete beszélgetünk elég jól alakult eddig.. okom nem lenne rá,hogy aggódjak,mert egy társkereső oldalon voltunk fenn,de én is és ő is töröltük magunkat.. tényleg komolyan gondoljuk egymással.. de ez fura kicsit nekem. hogy pont ebéd után dumálunk majd 1-2 körül már nincs fenn és minimum 3-4 óra múlva lép fel. napi szinten csinálja ezt. nem akarom elrontani a dolgot,de van bennem egy érzés,hogy valamit titkol. azért minden nap barátnőzni találkozni valakivel szerintem furcsa szöveg. voltak olyan barátnőim akiknek mindenük voltak a haverok,de ő se találkoztak minden nap.
2015. okt. 28. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszeljetek meg szemelyes talalkozot! Ha nem hajlando, akkor keress mast. N
2015. okt. 28. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de még csak ismerkedtek, de már el kellene számolnia az idejével? Miért ne csinálhatná azt, amit ír? Ha már most nem bízol benne, mi lesz később? Az embernek úgy is lehet élete, ha aktuálisan nincs társa. Úgy tűnik, ő az a fajta, akinek van. Én biztos nem ülnék egész délután a gép előtt. Pláne nem az ismerkedésnek eben a fázisában. Ha bizonyságot akarsz, akkor hozz össze vele mihamarabb egy személyes találkozót, ahol felmérheted, hogy valóban megvan-e a kölcsönös szimpátia!
2015. okt. 28. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
#5: feleslegesen kombinálsz, nem szabad. Írogassatok, ameddig tetszik, de ne vedd túl komolyan. Aztán találkozzatok személyesen, az ezerszer fontosabb.
2015. okt. 28. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebben nem az a furcsa, hogy minden nap, hanem minden nap ugyanakkor... Nekem is gyanús lenne. De nem másik pasi van a dologban szerintem.
2015. okt. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!