Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a tanárom?
Van egy szituációm,ami pár hete kezdődött,mióta beiratkoztam egy általános iskolába,délutáni foglalkozásra.Azt most nem írom le,hová és mire,mert attól tartok,hogy ha erre jár valaki olyan,akkor ráismer a szitura.Igazából a lényeg az,hogy van egy 37-38 éves tanárom,aki elég fiatalosan néz ki,szóval lazán letegezném az utcán,ha nem tanítana.Viszont,elég érdekesen kezel,mióta kiderült,hogy nem vagyok már diák pár éve.Direkt figyeltem,mikor hogyan cselekszik és a következőket vettem észre:
- ha belép a terembe rögtön keres a tekintetével
- ha máshoz beszél,felém fordul és olyan,mintha nekem mondaná,és néz is közben + matat valamit,mintha ezzel akarná magát nyugtatni zavarában,azaz lazának tűnni
- nehezen/félénken tartja a szemkontaktust (amúgy én is)
- egyszer közelebb léptem hozzá,mert éppen egy munkámat mutattam neki,erre enyhén elpirult ahogy felnézett rám
- amikor másnak mond valamit,de úgy,mintha mindenkire vonatkozna(pl.szükséges lenne olyan felszerelést beszerezni,ami mindenkinek van már),felém mutogat konkrétan
- ha távolabb van tőlem,úgy néz,mintha transzban lenne és hosszabb ideig(ez többször is előfordul),még arra se figyel szinte,aki esetleg kimegy a teremből,mert akkor pont hihasználja,hogy rajtam tartsa a szemét
- amikor ketten vagyunk múltkor például zavartan nézte a földet,de közben azt mondta,ha bármi van írjak rá neten,mert válaszolni fog(arra gondoltam,hogy az ilyen személyesebb dolgoknál jön zavarba)
Továbbra is keresem az olyan helyzeteket,amikből talán még kiderülhet valami.De tényleg nem értem.
Egyébként,nem láttam gyűrűt az ujján,eléggé titokzatos és visszahúzódó figura.De nagyon kedves és segítőkész.Nem az a nagymenő,egoista alak,aki skalpvadász.
Én 22 múltam.Vélemények?Komolyak lehetnek a szándékai,vagy csak fél,mert régen megégethette magát?
Akár hasonló korú lányok és férfi tanárok is írhatnak.De mellőzzék a "csak arra kellesz neki" és a többi beteg hozzászólást.Tényleg komolyan érdekelne.Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!