Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárom furcsán viselkedik, miért?
Órán sosem néz rám, viszont rendszeresen nézi messziről, hogy merre megyek. Ha vége van az órának és én kimegyek a teremből, akkor furcsa mód Ő is rögtön kimegy. Egyszer a barátnőmmel kérdeztnük tőle valamit az anyaggal kapcsolatban, de fél másodperc után otthagyott minket és azt mondta mindjárt jön... Vártunk rá, erre elkezdett sétálgatni a folyosón, mint aki tudomást sem vesz rólunk.
Szerintem ez nem normális! Kezd nagyon zavarni ez a viselkedés. Köszi a válaszokat előre is. 16/L
Szerintem meg ne kérdezz rá!
1. Ha ennyire kerüli a közelséged az azt jelenti, hogy érez valamit de nem akar tenni semmit.
2. Mi van ha kettesben avgy vele, és ő eékezd nyomulni vagy hasonló, egy egyszeri együttlét tönkreteheti az egész életed, ő pedig jól járt. Ha visszafogottab vagy, ami jó, akkor gondolom még nem volt együttléted, az elsőnek tökéletesnek kell lennie, nem egy szertárban kell megtörténnie a felnőtt tanároddal.
Szerintem hagyd békén, majd csak elfelejt valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!