Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan aki?
Aki vágyik az összebújós estékre, a másik közelségére, együtt hülyéskedésre, közös vacsira, apró puszikra és ölelésekre?
Vagy egyszerűen én vagyok béna, mert ilyenekre vágyom..
Szerintem vagyunk még jó páran, akik igényeljük a kérdésben leírtakat. Nem vagy béna, hogy ilyenekre vágysz, sőt szerintem alap dolognak kéne lennie. :)
18/L
Én szinte mindig erre vágyom. Amikor volt barátnőm nagyon jó is volt. De azóta nagyon hiányzik és nincs senki... a legtöbb lány olyan felszínes :|
Nagyon jó lenne valakivel egy közös séta, vacsi vagy filmezés... ölelések, romantika. Manapság ez eléggé kihalófélben van szerintem.
25/F
Hogyne lenne! Én is erre vágynék, ha nem komolytalan lányokkal hozna össze a sors. Vagy érzelmileg éretlen, vagy extrém kövér, vagy az előzőre gondol még, valami mindig van :/
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!