Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből látszik, ha egy ferfinek csak "arra" kellenék?
Tisztel Kérdező!
El kell hogy keserítselek:
Egy profi és nem alattomos nőcsábász nem fog semmiféle jelet adni, hanem úgy fogja fűzni a szálakat, hogy eszedbe se jusson, hogy csak szexet akar tőled.
Kizárólag akkor fog nyilvánosságra kerülni az igazság mikor egyszer (vagy többször) szexelt veled.
Tehát sajnálom, semmit sem tehetsz. :D
"Egy profi és nem alattomos nőcsábász nem fog semmiféle jelet adni..."
Nem bizony, hiszen ő maga sem tudja még eldönteni. Jellemzően ugyanis nem rajta múlik. Ha teszel róla, hogy MINDEN tekintetben (tehát nem csak az ágyban) partnere legyél, ha alaposan elkapod a tökét, minden bizonnyal horgonyt vet nálad. Ha a szexszel akarod megfogni, keservesen fogsz csalódni, abban ugyanis mindig lesz jobb, vagy legalábbis kívánatosabb.
ez tényleg így van szerintem is, ahogy az utolsó mondta.
nekem még sosem volt egyéjszakás kalandom, csak évekig tartó kapcsolataim.
szerintem, akin látszik, hogy komolyanvehetetlen, az elég hamar kiderül, nem kell titkos jelek után kutakodni, mert nyilvánvaló.
azzal pedig, aki más dolgokra is nyitva van, az események irányítása rajtad is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!