Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfinek mivel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek mivel lehet kedveskedni a mindennapokon?

Figyelt kérdés
egy nonek olyan konnyu, egy csoki, virag, parfum barmi... egy fefi minek orulne? megszeretnem lepni a parom.
2015. szept. 10. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Sör, szex, takarítás, kaja?
2015. szept. 10. 10:44
 2/10 A kérdező kommentje:

:) ez megvan. Tele a huto sorrel. De ez megszokott dolog. Ugynaugy van mindig meleg etel is. Szex is. Rend is.

Valami ajandekra gondoltam.

Ezek mindig vannak megszokta.

2015. szept. 10. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Te ismered... bármi, amit szeret... én pl. szoktam neki venni olyan sütit, amiről tudom, hogy szereti.
2015. szept. 10. 10:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Hm azt megsutom neki
2015. szept. 10. 10:48
 5/10 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a sört. összebújás!
2015. szept. 10. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
valamint 1 millió ft kápé!
2015. szept. 10. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Spontán orál, sztriptíz, masszázs, különlegesebb vacsora, valami merész fantázia megvalósítása, amit eddig nem vállaltál? :D Szerintem ezek azok a dolgok, amik mindennapi kedveskedésnek számítanak, egy ajándék már más.

Viszont mindenképp ajándékban gondolkodsz, akkor esetleg parfüm, már ha parfümös, koncertjegy, ha van nagy kedvence, esetleg valami ruha, ha stílusos és odafigyel erre, érdekli az öltözködés. Vagy óra, ha órabzi. :D Nem tudunk tanácsot adni, hiszen nem mi ismerjük, illetve azt sem tudjuk, hogy mennyiből gazdálkodsz.

2015. szept. 10. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
A kedvenc sütije is jó ötlet, tényleg.
2015. szept. 10. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ruha, Apple iPad ha nincs neki , sütemény , valami ital
2015. szept. 10. 12:47
 10/10 anonim válasza:
Sortarto sapka szivoszallal
2015. szept. 10. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!