Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a lehető legédesebben kedveskedni a barátomnak? (fiúk ti minek örülnétek a legjobban? )
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 21:12
1/9 anonim válasza:
én egy spontán les*opásnak örülnék a legjobban
2/9 anonim válasza:
Jelenleg? Egy nagy mosollyal kísért ölelésnek.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt majd a te baratnőd meg csinálja neked... ;)
2014. júl. 12. 21:16
4/9 anonim válasza:
Ha egy olyan ember lenne itt velem aki nem bánt, én most ennek örülnék.. :c
Főzz neki, süss neki sütit vagy ilyesmi.. nem tudom.
5/9 anonim válasza:
1-es vagyok.Igeeen csak az a baj hogy nincs barátnőm.Te kérdeztél,én őszintén válaszoltam.Mi ezzel a baj?Jobban örültél volna egy sablonos "átölel és azt mondja hogy szeretlek,és mosolyt látok a szép pici orcáján,és elolvadok..." válasznak?
6/9 A kérdező kommentje:
már főztem neki...de az a baj hogy nem édes szájú :(
valami romantikus ötlet? :)
2014. júl. 12. 21:20
7/9 anonim válasza:
Mindjárt kezdődik a foci!Vigyél neki sört és maradj csöndbe:)
8/9 A kérdező kommentje:
brat nevű felhasználó... ne legyen sûrûn barátnőd mikor foci van :)
2014. júl. 12. 21:27
9/9 anonim válasza:
én imádom ha egy csaj vad
az pl nagyon bejönne ha csókolózva az ágy mellé vinne a szobában aztán rálökne az ágyra és "lerángatná" rólam a nadrágot és vadul leszopna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!