Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szünete tartani egy kapcsolatban?
Ha kívül álló lennék azt mondanám, hogy nincs, mert az már rég rossz, ha itt tart a kapcsolat. Így viszont valamiért úgy gondolom, hogy kell egy kis szünet. Nem akarnám megcsalni a párom, sőt épp hogy egy kicsit magam akarnék lenni, végleg elhagyni viszont nem tudnám. Egy éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, de mostanában sokat veszekszünk, főleg azért, mert ő azt szeretné, hogy folyton vele legyek. Nem érti meg, hogy ha azt mondom, ma nem tudunk találkozni, mert ezt meg ezt kell csinálnom, az nem azért van mert nem akarok vele lenni. Vagyis először még így volt, de most már ha jobban belegondolok lehet, hogy direkt keresek kifogásokat. Egyszerűen megfojt, de ez éppen, hogy eltávolít tőle szerintem. Különben is kicsit magamnak való vagyok alapból. Mármint olyan, hogy néha-néha kell egy kis egyedül lét, amikor senki nem piszkál (egy kicsit többször, mint egy átlag embernek).
19/L
Szerintem nincs olyan, hogy szünet, az a szakítás finom megnevezése, vagy elkezdése.
Amúgy megértelek, ez a totál bekebelezés nem normális jelenség - főleg nem iylen fiataltól
Ha szeret téged, akkor megérti, hogy neked kell néha egy kis magány. Ha nem, akkor majd lehet lesz valaki, aki hozzád hasonló, vagy megértőbb. Az elsővel egyetértek, szerintem nincs értelme szünetről beszélni. Mintha a szakítást hívnád másképp. Ne csapd be magad és a barátod.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!