Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felgújnám a dolgot? Vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felgújnám a dolgot? Vagy ez minek tudható be?

Figyelt kérdés

Fél éve együtt vagyok a barátommal. Meglestem az üzeneteit(tudom nem szép dolog), és láttam, hogy a haverjainak csajokat linkelget, hogy milyen jó melle van a csajnak, meghogy milyen lányokat jelölt be.

Szerintetek ezt miért csinálja? Megcsal ezzel? Vagy felfújom? Segítsetek kérlek mert nagyon rosszul esik!!:((( 17/L és a barátom 21/L

2015. okt. 18. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

ezzel nem csal meg, csak megnéz más nőket.

Majd, ha azt írja havernak, hogy "jajjdejót dugtam a tegnapi nővel/Mónikával"..akkor csal meg.

2015. okt. 18. 10:27
 2/14 anonim ***** válasza:

hozzáteszem: te meg a barátnőidnek nyilván ruhákat, cipőket küldözgetsz.

Ez náluk ugyanaz.

2015. okt. 18. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:
A pasid még gyerek,és elég éretlen.Ez nem jelenti azt,hogy megcsal,viszont valószínűleg még nincs kész egy komolyabb kapcsolatra.
2015. okt. 18. 10:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kezdjek a helyzettel, amúgy is egy önbizalomhiányos lány vagyok, ez meg még inkább azzá tett.
2015. okt. 18. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:

ne nézz bele beszélgetéseibe.

Mondd, te most, hogy a pasiddal vagy, nem veszed észre, ha egy jó pasi elmegy melletted az utcán?

2015. okt. 18. 10:35
 6/14 A kérdező kommentje:
De, csak engem nem érdekel és senkinek nem teszem szóvá, hogy oh de jó pasit talaltam..ő meg igen
2015. okt. 18. 10:41
 7/14 anonim ***** válasza:

O fogja. Azt is, ha jo kocsit. Veled van vegul is, akkor most?

Lehetsz bizonytalan, megertelek, de ne idegesitsd magad folyton feleslegesen. Ha vege, ugyis eszreveszed, ha kidob, kidob, addig elvezd.

Ja varj, kost olvasom, hogy bejelol labyokat...oket ismeri vagy csak akarja? Mert ez mar erdekes

2015. okt. 18. 10:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt írta a haverjának, hogy őket vakon bejelölte..mondanom se kell, hogy elég jó csajok
2015. okt. 18. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Ok meg visszaigazoltak reklamozni magukat? Ez a fb akkora gaz es kapcsolatrombolo... de jo esetben csak nezegetni fogja oket.

De ugy erzem, te nem ilyen sracot szeretnel, o meg valtozni nem fog.

Neked sokkal jobbat tenne egy olyan, akiben bizhatsz, aki nem ilyen kis idetlen.

2015. okt. 18. 10:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Enngem már 2x megcsaltak és nagyon félek, hogy ez megint bekövetkezik
2015. okt. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!