Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye? Ha egy pasi 3 hete nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye? Ha egy pasi 3 hete nem hiányol és nem keres, akkor nem akarhat tőlem semmit?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 17:43
1 2
 11/13 anonim válasza:

5-össel nem értek egyet.

Én azt gondolom, hogy attól még akarhat tőled valamit, hogy 3 hétig nem keres, nyomós oka is lehet rá, és ettől függetlenül még hiányolhat. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, keresd Te! Lehet, hogy most tényleg arra vár, hogy te keresd, egyfajta visszajelzésként.

F

2015. okt. 16. 22:05
 12/13 sashinka ***** válasza:

Nagyjából nègy hónapja irogattam folyamatosan egy lánynak ,hívtam ide oda ,de nem túl sokszor csak nèhányszor nem akartam tolakodó lenni vele, ez idöszak alatt eszèbe se jutott ,hogy egyszer is ő keressen fel. Pár hete nem írtam rá, nem azèrt mert nem vagyok kiváncsi rá, ès nem azèrt mert nem èrdekelne, de nem akarom tovább gyötörni magam ès

nem szaladhatok egy busz után ami nem vesz fel.

2015. okt. 17. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha! Ha egy csaj három hétig nem keres, az szted mit jelent, kérdező?
2015. okt. 18. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!