Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a francot tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a francot tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy sráccal, nagyon jól kijöttünk egymással, úgy éreztem, hogy a sok csalódás után végre boldog lehetek, hisz benne mindent megtaláltam, amire valaha is vágytam. Erre kiderült, hogy van neki barátnője, de az elmondása alapján már nem működik a kapcsolatuk. Engedjem el én őt?

mindketten 22 évesek vagyunk

2015. okt. 15. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
A nője biztos szeretni fog.
2015. okt. 15. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de most egyáltalán nem segítesz a bunkó válaszaiddal
2015. okt. 15. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy dolgoz tudsz megkéred, hogy szakítson vele ha nem megy! Soha ne legyél senki tartaléka! Főleg így ne.
2015. okt. 15. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom,nem érdemel többet egy ribi,aki más pasijával enyeleg.
2015. okt. 15. 12:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss kedves utolsó, de kikérem magamnak, hogy leribiztél. Kezdjük ott, hogy még nem is találkoztunk személyesen. De ribi vagyok. Oké.
2015. okt. 15. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nem találkoztatok személyesen, akkor nem tudhatod, hogy tényleg megvan-e benne minden, amire vágytál. Neten könnyű valakit idealizálni, belelátni a számunkra pozitív tulajdonságokat, aztán rendszerint jön a csalódás...

Ha nem működik a kapcsolata, akkor szakítson, és utána lehet bármiről szó.

2015. okt. 15. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Komolyság...Te neten megtaláltad az igazit úgy,hogy még nem is találkoztatok?

Gratulálok.

Szerintem rossz kategóriában vagy.

2015. okt. 15. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyenben részem a srác szemszögéből. Nem volt elég jó a kapcsolatom a barátnőmmel, ezért mellette más lányokkal ismerkedtem.

Az egyikük nagyon megfogott és nagyon megtetszettünk egymásnak, ezért össze is jöttünk egymással.

2015. okt. 15. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozzatok nyugodtan; ha úgy is vonzódtok egymáshoz, akkor elég a srácnak döntenie.
2015. okt. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!