Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a francot csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
6 éve már hogy eldobott az exem és én azzal a bazi nagy idióta fejemmel még mindig szeretem valamilyen szinten,sokszor álmodok róla,van mikor látom,kénytelen vagyok elmenni a háza mellett szinte mindennap,pedig egy 5 éves párkapcsolatom van és nagyon szeretem a jelenlegi páromat...hogyan töröljem ki az ő iránta érzett szeretetemet?amúgy is nagyon érzékeny ember vagyok és ez a szakítás fájt a legjobban....mondják hogy az idő begyógyítja a sebeket de nekem még mindig nagyon fáj...

2012. szept. 5. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lezáratlan dolgok? Pl, hogy nem tudod miért lett vége, nem vagy benne biztos, hogy mindenben őszinte volt, stb..

Ezek miatt is lehet...

Én másfél éve szakítottam a párommal, minden nap meghalok kicsit lélekben, még most is ugyanúgy fáj, és irigykedve nézek azokra, aki napok/hetek alatt tovább lépnek.Hogy lehet??

23/L

2012. szept. 5. 23:13
 2/4 The Orsi válasza:
Szerintem mindenféle emléket semmisíts meg ami tőle származik vagy rá emlékeztet. Ne járkálj a kapuja előtt, mert ezzel a cselekedettel csak magadat kínzod. Összepontosíts 100%-osan a jelenlegi párodra, ha vele szeretnél maradni.
2012. szept. 5. 23:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!mindent megsemmisítettem ami csak róla szólt...lehet azért bánt ezaz egész mert megcsalt mert kihasználta azokat az őszinte érzelmeimet amit nem csak úgy adok...volt előtte is párom de azokat nem mondanám igazi párkapcsolatnak...én sem tudom elképzelni hogy lehet csak úgy túllépni egy ilyeneken én is irigylem azokat az embereket...sajnálom a mostani páromat mert neki adhattam volna azokat az érzelmeket amit más nem becsült meg....
2012. szept. 5. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A szeretet az meg is fog maradni,nem volt közömbös számodra és nem is fog,hiszen szép emlékeid kötnek hozzá. Viszont a jelenben élj,s ne pazarolj rá több időt,mert csak a jelenedet teszed tönkre ezekkel. Szóval arra koncentrálj akivel éppen vagy!! A tisztesség is ezt követelné meg..
2012. szept. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!