Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy szemetseg tolem?
Van egy srac, mar 3 honapja ismerjuk egymast. En nagyon bele szerettem, en is bejovok neki, de a srac a visszahuzodobb fajta koze tartozik. Egyik nagyon jo baratom altal ismertem meg, mint kiderult mar az elejetol kezdve ossze akart minket hozni.
Erzem, hogy ennek a sracnak nem vagyok kozombos. Altalaban mindig o ir nekem es erdeklodik felem.. a jo baratom szerint ako ossze akar minket hozni kezd belem szeretni a srac, csak az a baj vele, hogy nem tudja hogy kozeledjen felem, meg kicsit felenk is.
Tegnap a baratommal kitaltuk, hogy eljatszuk azt, hogy eltuntem. Marmint mindja ennek a sracnak, hogy nem tud elerni es meg anyumat is felhivta, de o sem tud semmit rolam.
Ebbol azt akartam megtudni, hogy mennyire vagyok fontos a sracnak.. tudom, hogy hulye huzas volt es lelkiismeret furdalasom is van :/
Amint haverom mondta neki rogton hivott de nem vettem fel mert nem hallottam. Majd kuldott egy sms-t, hogy hivjam vissza. :)
Igazabol azt mondtam neki, hogy egyedul ereztem magam es elmentem egyik baratnomhoz, aki masik varosban lakik.. tokre dedos ez az egesz amugy, de legalabb erem, hogy szamitok neki valamit is :)
ez nagyon gyerekes húzás
és gondolom kategóriát is tévesztettél a tinibe kellett volna írnod
Ez félreérthető is egyben. Miért nem lehet csak annyi, h simán, trükközés nélkül csináltok valami programot.
Én egy ilyen húzástól kiábrándulnék a másikból.
bocsi félrekattintottál a kérdés feltevésnél...
Ez itt a "Felnőtt párkapcsolatok" kategória és nem a Tini vagy gyerek "kapcsolatok"...
Elég buta ötleteid vannak és baromira gyerekes vagy...remélhetőleg a srác talál valami normális kis csajt, vagy végre megkomolyodhatnál...
Vagy máskor ne ilyen helyre írd ki a gyerekes butaságod, köszi...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!