Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagy szemetseg tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy szemetseg tolem?

Figyelt kérdés

Van egy srac, mar 3 honapja ismerjuk egymast. En nagyon bele szerettem, en is bejovok neki, de a srac a visszahuzodobb fajta koze tartozik. Egyik nagyon jo baratom altal ismertem meg, mint kiderult mar az elejetol kezdve ossze akart minket hozni.

Erzem, hogy ennek a sracnak nem vagyok kozombos. Altalaban mindig o ir nekem es erdeklodik felem.. a jo baratom szerint ako ossze akar minket hozni kezd belem szeretni a srac, csak az a baj vele, hogy nem tudja hogy kozeledjen felem, meg kicsit felenk is.

Tegnap a baratommal kitaltuk, hogy eljatszuk azt, hogy eltuntem. Marmint mindja ennek a sracnak, hogy nem tud elerni es meg anyumat is felhivta, de o sem tud semmit rolam.

Ebbol azt akartam megtudni, hogy mennyire vagyok fontos a sracnak.. tudom, hogy hulye huzas volt es lelkiismeret furdalasom is van :/

2015. okt. 11. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
és mit fogsz neki mondani ha megtalál? :)
2015. okt. 11. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát jah elég hülye húzás volt, ebből az fog lejönni neki, hogy már nem akarsz tőle semmit, és még az a csekély bátorsága is tovaszáll, ami eddig talán megvolt. Gratula! Ha így folytatod, ajálnom figyelmedbe ennek beszerzését, későbbre lesz: [link]
2015. okt. 11. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Amint haverom mondta neki rogton hivott de nem vettem fel mert nem hallottam. Majd kuldott egy sms-t, hogy hivjam vissza. :)

Igazabol azt mondtam neki, hogy egyedul ereztem magam es elmentem egyik baratnomhoz, aki masik varosban lakik.. tokre dedos ez az egesz amugy, de legalabb erem, hogy szamitok neki valamit is :)

2015. okt. 11. 22:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ertem, hogy ettol igazabol miert szallna el a maradek batorsaga :O
2015. okt. 11. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem lépsz te?? annyira egyszerű lenne orvosolni a problémát.. vagy ha véletlenül nem ő hívna el először valahova akkor már nem is jó??? Nyugodtan mondhatnád neki h menjetek el meginni valamit, vagy tudom is én.. ez bőven elég lenne kezdőlöketnek.
2015. okt. 11. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:

ez nagyon gyerekes húzás

és gondolom kategóriát is tévesztettél a tinibe kellett volna írnod

2015. okt. 11. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez félreérthető is egyben. Miért nem lehet csak annyi, h simán, trükközés nélkül csináltok valami programot.

Én egy ilyen húzástól kiábrándulnék a másikból.

2015. okt. 12. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:

bocsi félrekattintottál a kérdés feltevésnél...

Ez itt a "Felnőtt párkapcsolatok" kategória és nem a Tini vagy gyerek "kapcsolatok"...

Elég buta ötleteid vannak és baromira gyerekes vagy...remélhetőleg a srác talál valami normális kis csajt, vagy végre megkomolyodhatnál...

Vagy máskor ne ilyen helyre írd ki a gyerekes butaságod, köszi...

22F

2015. okt. 12. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!