Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom belém szeretett szakítás után, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elhagyott, mert nem volt szerelmes, barátok maradtunk. Felszabadulttá váltam, élveztem, hogy mindenre van időm, többet járok el, nyitottabb vagyok stb., boldog vagyok most is. Ő pedig belém szeretett, mert most látja igazán, hogy milyen vagyok. Érdemes lenne újrakezdeni? 1,5 évig jártunk és 2 hónapja szakított.2015. okt. 9. 10:27
1/4 anonim válasza:
Ha szeretnéd vele újrakezdeni, és úgy érzed, mellette is felszabadult tudsz lenni, akkor szerintem nincs kérdés.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne,mert csak felszabadult és boldog állapotodban tud szeretni.Nem mindig leszel ilyen,akkor az első rosszabb időszakodban szakítani fog?
3/4 Sunshinedoll válasza:
NEM! Ha addig nem látta, hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki, akkor már ne kalimpáljon. Annyira herótom van az ilyen pasiktól, akik azután jönnek rá, mit vesztettek, miután már túlléptél rajtuk.
Nekem is volt ilyen exem, és ezzel a maszlaggal akart visszamanipulálni a kapcsolatba. Felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
Ne! Eszedbe se jusson. Volt rá 1,5 éve, hogy megszeressen és nem sikerült! Most sem szerelmes hidd el, csak manipuláció és valami téved érzés a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!