Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A baratom mirrt viseljedik igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom mirrt viseljedik igy?

Figyelt kérdés
Allandoan feltekenykedik mar sokszor ezzel az agyamra idegedit.Tudja jol h mas lany vok mint a tobbi meg is ha valakit megnezek facbookon egybol lerdezi h muez mert neztem meg.tudni kell kell rola h nagyon egos van onbizalma,ha feltekeny is inkabb a sexualitasabol ered nem az onbizalomhianyabol.Tudja jol h szeretem es azt is h nem csalbam meg.bizni bizik.NEM IS ERDEKEL MAS FIU RAJTA KIVUL.Amugy rolam tudni lehet h felenk vok,probalok csinos no lenni,nagyon gatlados vagyok,felenk.Megis o csinalja ezt a feszultseget mar sokszor kihozz a sodrombol,es tegnap is kikaptam a telefonom a kezembol ideges voktam h folyton elkenorizz raadasul a semmiert es meg is kitoroltem azt hiszem elotte vkit,es meg is envok a hibas ,negertenem ga ilyan lennek es jogissan itelkezne csak leirtam a dolgokat h jobban kassatok talan a valasz adassal kapcsolatban.z
2015. okt. 8. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Kedves Z! Ennyi elírást nehéz értelmezni.

Főleg, hogy nem tagolsz mellé rendesen.

Vagy dobod vagy elviseled, és várod, hátha idővel jobb lesz. Nem fog.

16 évesek vagytok kb?

2015. okt. 8. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Meg még azt is kell tudni, hogy nagyon helytelenül írsz és igénytelen vagy (látod, hogy félrenyomod a betűt minden sorban 10x és mégsem javítod ki).

Érthetetlen szöveg, a barátod pedig azért féltékeny, mert önbizalma semmi.

2015. okt. 8. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Erdekes meg se ugy tunik mintha nem lenne onbizalna ,irtam us hogy van onbizalna injabb nekem nincs meg us o csinal ebbol ugyet en kehwtnek feltekeny az is vok,de ez amit o muvel ha lenne
2015. okt. 8. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik így mert hagyod. Úgy kell neked!
2015. okt. 8. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Általában azoknak van a legkevesebb önbizalma, akik nagy hanggal hirdetik, hogy ők milyen helyettesíthetetlenül tökéletesek. Ne tévesszen meg a látszat, a viselkedése egyértelműen arra utal, hogy nincs önbizalma, a féltékenység általában ebből indul ki- legalábbis, amikor te nem adsz rá okot, azaz ebben az esetben biztosan. Még ha úgy gondolod, hogy szexuális alapon is működik, akkor is nagyobbrészt az lehet a dolog mögött, hogy bár ő egy domináns, irányító alkat, ha önbizalma lenne, azt nem ebben a formában élné meg.

Ez nem valószínű, hogy változni fog, legalábbis, komoly jellemfejlesztő terápia nélkül biztosan nem. Ennek biztos tudatában mérlegeld, mennyit ér a kapcsolatotok neked, és ahhoz képest mennyire zavar ez a túlzott, jogtalan féltékenysége.

2015. okt. 8. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalma, mert attól fél, hogy te találsz jobbat, s ő egyedül marad, ez mind róla szól, még véletlenül se rólad.
2015. okt. 8. 10:45
 7/8 A kérdező kommentje:
De van onbizalmahiszen isnerem nemcsak sexualus teren
2015. okt. 8. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"Akkr ngyalom oldmeg szexualus tern s olvasa utama mitol feltelemy az ember"

Csitri, tanulj meg írni.

2015. okt. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!