Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell az amit nem kaphato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell az amit nem kaphatok meg?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akibe azt hittem szerelmes vagyok amég együtt volt a barátnőjével. De mivel még sosem volt barátom és szerelmes sem voltam azelött, nem voltam benne teljesen biztos. Aztán egyszer csak egyik pillanatról a másikra szakított a barátnőjével és elkezdett felém közeledni. Mikor ez megtőrtént hirtelen azt éreztem, hogy nekem ez az egész mégsem kell. Hozzá kell tenni, hogy nagyon kedvelem a srácot, mert jó barát és jól elszórakozunk az iskolai szünetekben, ugyanakkor komolyan is tudok vele beszélni. És tudom, hogy én az esete vagyok. De még is most hirtelen azt érzem, hogy mégsem vonzódom hozzá. És folyamatosan sorolom magamban a hibákat/dolgokat amik miatt nem kéne együtt lennünk. Viszont, ha meglátom, hogy mással elvan, vagy más lány közeledik hozzá egy birtoklási vágyhoz hasonló jön rám és rögtön úgy érzem, hogy nekem is oda kell mennem. De csak akkor. Egyébként meg kényelmetlenűl érzem magam, ha közelít, vagy hasonló. És össze vagyok zavarodva. Azt is mondták már nekem, hogy ha elkell gondolkoznom rajta, akkor ez biztos nem szerelem. Az is felmerűlt már bennem, hogy csa a szerelem gondolata tetszik. Egyébként kb. 4 éve ismerem a srácot.
2015. okt. 7. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ennyiből nem igen lehet megmondani, hiszen ha Te sem tudod mit érzel...

Két elméletem van:

1) Nem lehet, hogy azért érzed magad kényelmetlenül mert zavarban vagy? Volt már barátod? Esetleg, neked ez gyors, túl sokáig voltatok barátok, és még nem tudod megszokni, hogy így közeledjen feléd.

2) Csak barátként vagy féltékeny.. Mint amikor a legjobb barátnődre valaki azt mondja, hogy az Ő legjobb barátnője, gondolom érted :D

2015. okt. 7. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt ugyanilyen érzésem, csak én fiú vagyok és a lány közeledett.

Visszagondolva úgy sikerült volna megoldani a helyzetet, hogy egy időre nem beszélünk egymással. Ezidő alatt eldömthettem volna h mit is érzek. Egyfajta kötődésem volt, szerelem nélkül, mégis többet éreztem barátságnál, de mégse szerelmet.

Nektek is azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg, hogy 2 hétig nem keresitek egymást, se chaten, se sms, se telefonon, se élőben. A 2 hét után pedig tisztázzátok a dolgokat.

2015. okt. 7. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat.:)
2015. okt. 8. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen segít ez a "2 hétig nem beszélünk és addig eldöntöm"-dolog.

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, már vagy 3x megjátszottuk hogy nem beszélünk, és végül akármire jutottunk, újra elkezdtük ezt a seveled senélküled kapcsolatot.

Egyszer az jött ki, hogy meg akarta próbálni, mert akkor pont többet érzett és nem akart barátságot, de én nemet mondtam. Legközelebb az jött ki, hogy ő csak barátságot akar. Egy héttel később visszajött hozzám. :D Szóval, nem feltétlen segít, ha nem beszéltek. Jah, mi már 4 hónapja vagyunk ebben a seveled senélküled kapcsolatban amúgy. :D

2015. okt. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!