Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az amit nem kaphatok meg?
Sajnos ennyiből nem igen lehet megmondani, hiszen ha Te sem tudod mit érzel...
Két elméletem van:
1) Nem lehet, hogy azért érzed magad kényelmetlenül mert zavarban vagy? Volt már barátod? Esetleg, neked ez gyors, túl sokáig voltatok barátok, és még nem tudod megszokni, hogy így közeledjen feléd.
2) Csak barátként vagy féltékeny.. Mint amikor a legjobb barátnődre valaki azt mondja, hogy az Ő legjobb barátnője, gondolom érted :D
Nekem volt ugyanilyen érzésem, csak én fiú vagyok és a lány közeledett.
Visszagondolva úgy sikerült volna megoldani a helyzetet, hogy egy időre nem beszélünk egymással. Ezidő alatt eldömthettem volna h mit is érzek. Egyfajta kötődésem volt, szerelem nélkül, mégis többet éreztem barátságnál, de mégse szerelmet.
Nektek is azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg, hogy 2 hétig nem keresitek egymást, se chaten, se sms, se telefonon, se élőben. A 2 hét után pedig tisztázzátok a dolgokat.
Nem feltétlen segít ez a "2 hétig nem beszélünk és addig eldöntöm"-dolog.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, már vagy 3x megjátszottuk hogy nem beszélünk, és végül akármire jutottunk, újra elkezdtük ezt a seveled senélküled kapcsolatot.
Egyszer az jött ki, hogy meg akarta próbálni, mert akkor pont többet érzett és nem akart barátságot, de én nemet mondtam. Legközelebb az jött ki, hogy ő csak barátságot akar. Egy héttel később visszajött hozzám. :D Szóval, nem feltétlen segít, ha nem beszéltek. Jah, mi már 4 hónapja vagyunk ebben a seveled senélküled kapcsolatban amúgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!