Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok kaphatok valami ötletet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kaphatok valami ötletet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy suliba járunk.Én 17 ő 16 éves.Már régóta nézegetem,de most jutottam el oda,hogy meg akarom jobban ismerni mert nagyon tetszik nekem.:)Az a baj,hogy egyáltalán nem ismerjük egymást.Suliba össze szoktunk néha nézni egymással,de semmi több.

Nagyon közel lakunk egymáshoz mert mindig előttem megy haza suliból és az a kérdésem,hogy mivel szólítsam meg ? Suliba sajnos nem tudom mert mindig barátnők veszik körül és úgy nem jó,de én úgy gondoltam,hogy suli után beszélnék vele hazafelé. Csak nem tudom mivel szólítsam meg és milyen témát dobjak fel ami azért nem gáz így elsőre :S

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. okt. 20. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Közel laktok egymáshoz, szerintem ez lehet ok arra, hogy együtt menjetek haza. Pl, szia láttam, hogy te is erre mész haza, mit szólnál, ha együtt mennénk, hogy ne teljen olyan unalmasan az út... :) Nekem ez jut eszembe.

20l

2013. okt. 20. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor mentek haza menj utanna es mond neki amit az elozo tanacsolt :D
2013. okt. 20. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és ne támadd le rögtön azzal szerintem, hogy tetszik neked és szeretnéd megismerni, mert ez baromira sablonszöveg. Inkább éreztesd ezt.
2013. okt. 20. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor ez a szöveg amit az első írt ez nektek nem lenne furcsa ?
2013. okt. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!