Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 7. Évfordulóra ajándék ötletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7. Évfordulóra ajándék ötletek? Minden kilove.. Parfum. Fényképek. Stb. M

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 17:36
1 2
 11/13 Nagyfater ***** válasza:
Hetedik éve vagytok együtt, és nem tudod, minek örülne? Amúgy miért kell "tárgyiasítani" az évfordulókat? Igy lesz az ünnepből évről évre egyre nagyobb (vásárlási) kényszer, ami miatt aztán egy idő után elfárad, ellaposodik az egész. Válaszd a legegyszerűbb, és mindig ismételhető megoldást: egy meghitt koccintást egy olyan márkás itallal - pezsgő, konyak, viszki, stb. -, amit mindketten szerettek.
2015. okt. 7. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Válókereset! :-)

Mellesleg, neked kellene őt ismerned annyira, hogy tudd, mit szeret. Ki kell puhatolni, mire van szüksége, mire vágyik. Ez minden szülinapnál, karácsonynál, évfordulónál így lenne helyes!

Idegenek nem tudnak tanácsot adni, hiszen nem ismerik.

Ha otthonülő típus, akkor tárgyat ajándékozz, ha szeret mászkálni, kedveli a programokat, akkor lepd meg egy új élménnyel!

(Én legutóbb, szeptember elején, vettem ajándékot és megleptem kettő színházjeggyel... két hete lett volna az egyik színházi előadás, de annyira szöszmötölt, hogy lekéstük... Nők! :-o Elmentünk vacsorázni helyette egy vendéglőbe.)

2015. okt. 7. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Anál

Szerintem biztos örülne neki.

2015. okt. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!